Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
725
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Süspansiyon Önerisi
V
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Uzun süredir kullandığım Opel Omega'dan ayrılma vakti geldi. Çok zevkli, bir o kadar masraflı, ama inanılmaz keyifli bir araçtı. Biraz model yenilemeyi düşünüyorum.

Omega'dan ayrılınca, yine eski model ama yine büyük motorlu ve lüks bir araç almayı planlıyorum. 2008 - 2009 Volvo S80 2.4T düşünüyorum. Omega ve 2007 S40 var altımda. S 40 ı ticari olarak kullanacağım, S 80 i de binme amaçlı kullanacağım. Ancak Omega dan alıştığım yumuşak süspansiyonları çok arayacağım.

Bunu aşmak için de alacağım aracın süspansiyonlarını değiştirmek istiyorum. Boş ağırlığı yaklaşık 1500-1600 kg olan bu araca uygun, hatta Bodrum yollarının çukurunu, tümseğini hissettirmeyecek süspansiyon önerisi olan var mı?



E
2 yıl
Yarbay

S80 her ne kadar dönemin üst segment sedanı olsada volvoda amortisörler biraz sert kalmakta. Bir mercedes konforu olmasa da yine de s40'dan kat kat daha iyi olacaktır. Amortisör olarak monroe bir tık daha yumuşak olur. Bilstein gibi markalar ise daha sert spor tarafta yer almaktadır. Ayrıca 2.4T benzinli motor yok 2.4D dizel olabilir mi? Yada 2.5T benzinli?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Cevap için teşekkürler. Monroe ya bir bakayım. 2.4 D olacak tabi, T ye yanlış basmışım




Bu mesajda bahsedilenler: @ezimuse
V
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Monroe Volvo için amortisör üretmiyor sanırım. Web de aradım, bulamadım. En azından S80 için üretmiyor



E
2 yıl
Yarbay

V
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Çok teşekkürler. Makbule geçti...




Bu mesajda bahsedilenler: @ezimuse
E
2 yıl
Yarbay

Bu katalogdan da model numaralarına bakabilirsiniz hocam. Model numaralarını googledan aratarak da uygun fiyatlı ürüne ulaşılabilir. https://eu.monroe.com/content/dam/marketing/emea/monroe/support/catalogues/M716_Shock_Absorbers_Catalogue_2019_10.pdf



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.