Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
767
Tıklama
0
Öne Çıkarma
G5 Lazer Mouse tan G502 Hero ya geçmek istiyorum. YARDIM!
R
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Selam arkadaslar
Yillardir g5 laser mouse kullaniyorum artik tekerleği islevini yitirmeye basladi icinden yag cikiyor 😁 sag tusta da tiklama mesafesi aralığı cok azalmis gibi hissiyat var.
Sanirim bu mouse u 10 seneden fazladir kullanıyorum. Yeri geldi masaya vurdum gençlik oyun heycanindan yeri geldi firlattim ama hala tas gibi. Yine ilk tercihim logitech olacak gibi.yan tuslari vs kullaniyorum cod oynuyorum genelde. Zoom +/- yapmayi klavyedense mousetan yapmak daha kolayima gidiyor vs vs.
Simdi upgrade yapma zamani geldi diye düşünüyorum ve G502 HERO yu gördüm begendim. Yorumlari da gayet olumlu.

Ama ayni zamanda razer deathadder v2 de kafami karistiriyor
Sizin yorumunuz ne olur?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 6 Mart 2022; 12:37:5 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
2 yıl
Teğmen

G502 Hero kullanıyorum, görüntü ve kalitesi çok güzel, LOGİTECH GHUP ile özelleştirmeler çok iyi sadece bu kadar fazla DPİ bana gereksiz geldi :) tavsiye ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Razer aldım. Hero nun fps icin cok uygun olmadigini okudum sonraki arastirmalarimda. Razer da da eksikligini hissettigim scroll un sag ve sol tiklamasinin olmamasi oldu ama alisirim onada artik.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
2 yıl
Yüzbaşı

G502 Hero rengi ve normal g502'Ye göre downgrade yedi diye alıp geri iade ettiydim. Sora razer D.Elite aldım
G502 Mouse + G230 Kulaklık + G105 Klavye + SS QCK Medium = 300-350TL arasına 2-3 sene önce satmıştım. Sonra PC'ye geri dönünce üni kazanınca sistemi tekrar sıfırlayım dedim. Razer Deathadder Elite'e geçtim. Razer Kraken 7.1 v2 Mercury Edition + Apex 7 Klavye + SS QCK Prism XL 'a geçtim. Şunu söyleyebilirim. G502 gerçekten fps mouse'u değil. Yani CS için değildi benim için. Ama 1600-2400 dpi arasında R6S 'da tokatladığım flicklediğim zamanlar oldu. G502 , ucuz veya hediye gelse kullanırım hala özlüyorum o parmak koyma yerini falan :)) Nasıl aldığımı sorarsan. 4 yıl önce Logitech"Şansa Oyna " gibi bir kampanya yapıyordu. G105 + G330/G402/G502 kutudan çıkıyoduı şansına. Günlerce baktım ettim. G502'de mıknatıs bulunduğundan (ağırlık için) pusula koyarsan oku döndürüyordu :)) Gittim teknosa'dan kutu baktım direk aldım. G502'm olmuştu. Zengin gibi hissediyordum o zamanlar :))) AH NE günlerdi...
Öyle işte.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MordSithh -- 9 Mart 2022; 21:4:15 >


Bu mesajda bahsedilenler: @SerTkaNN
M
2 yıl
Yüzbaşı

Emin ol eksikliğini hissetmezsin. 2 yıl G502 kullandım, Razer D.Elite'e geçtim. Parmak koyamama hariç on numara :)) Akıyor. Bu arada model neydi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @rockerroll
R
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Deatadder v2 aldim. Onceki mouseta ayak altundaki adamlara seri dönüp vuramiyordum. Bunda cok seri oldu. Tarama hizi cok etkili ek olarak dpi 1900 de kullaniyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MordSithh
M
2 yıl
Yüzbaşı

hayrılısı olsun




Bu mesajda bahsedilenler: @rockerroll
R
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Eyvallah... Sniper zoom icinde oyun içinde Y ve H harflerini atadim biriyle zoom in biriyle zoom out yapiyor. Dpi tuslarina da ustekine Y alttakine H harfini atadim. Sorun kalmadi 😁



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
2 yıl
Binbaşı

Logitech g700 kullandım ve çıktığı günden beri G700s kullanıyorum. Çok merak ediyorum yeni çıkan bir mouse'ye geçsem vay canına der miyim yoksa ne gerek var mı derim =))
8000 Dpi 1ms falan bu G700s in özellikleri



L
2 yıl
Yüzbaşı

logitecte ben m705 kullanıyorum tüm tuşları kendi isteğine göre kombinasyon belirleyebiliyorsun çok memunum



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.