Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
418
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hafif çizikler için servis
F
2 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Herkese iyi haftalar. Beyaz renkli 2014 model yaris otomobilimizin arka çamurluğu otoparktaki kolona sürttü be tabi çizikler oluştu. Aracın tamir ya da müdahale gerektirdiği durumlarda tanımadığım tamircilere gitmek yerine servisine götürmeyi tercih ediyorum. Bu gibi çiziklerde eğer boya gerekiyorsa resmi servis de yardımcı oluyor mu? Çok bariz çizikler değil ama yine de nereye başvuracağımı bilmek istiyorum.



A
2 yıl
Yarbay

Evet bütün yetkili servisler yardımcı olur, gerekli işlem yapılır, çizik parçalar boyanır, dilerseniz kaskodan karşılatır, dilerseniz cebinizden ödersiniz.

Kaskodan karşılandığı takdirde aracınızın 5664 Tramer Bilgilerine, yapılan boya işleminin bedeli ve işçiliğinin toplamı, hasar kaydı olarak işlenir.

Aracınızda mevcut olan çizikler, aracınızın boyasına zarar vermediyse, yani orijinal boya kalkmadıysa, bir daha boyanmadan, pasta cila yöntemi ile de giderilebilir.



M
2 yıl
Yüzbaşı

Yapılan işin karşılığında para gelecek ise her iş her yerde yaptırılır. İster servise gidin ister sanayiye. tek fark Serviste 1 ayda biter sanayide 1 günde.



S
2 yıl
Teğmen

Çok bariz çizikler değilse pasta- cila deneyin önce. Olmazsa gidin herhangi bir yere. Kaskolu değilse servise iki katı para vermeye gerek yok.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.