Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
663
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sony Cd Player atlama sorunu
R
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar elimde 3 adet sony yepyeni kondisyonda cd player var ancak bunların hepsi bas vurunca veya cd playere sağdan soldan veya üstten elle hafif vurunca atlama yapıyor.Gel görki diğer cd player larda böyle bir sorun yok misal eski bir Technics SLP 200 var bass a yüklensende vursanda kolay kolay atlama yapmıyor, bu yoksa sony lerde kronik bir sorunmudur?



R
2 ay
Yarbay
Konu Sahibi

cevap lütfen.........



P
2 ay
Binbaşı

Cihazın modelini veya nerede kullanıldığını yazmamışsınız ama yine de cevaplamaya calisayim. Genel anlamda cd playerler da özellikle de oto teyp’lerde cd mekanizmasında amortisör olur. Bunlar gelen darbeleri emer ve stabil çalışmasını sağlar. Tabi bir noktaya kadar.
Her marka model de kullanılan amortisor farklıdır, Bundan dolayı cihazlar aynı siddette farklı semptomlar gösterirler.

Bu tür cd playerler genelde sabit bir masa veya stand üzerinde çalışmak üzere tasarlanmıştır. Yakınında yada bas hoparlör olması nedeniyle atlama yapması açıkçası normaldir.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İ
geçen ay
Yarbay

CD player'ın içerisine metal ağırlıklar yerleştirmeyi deneyebilirsin. Ekstra ağırlıklar ile titreşimi azaltmak bir çözüm olabilir.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

J
2 hafta
Yüzbaşı

Selamlar, sony lbt 905 sistemin cd playeri da ayni. Bir turlu icinden cikamadim ve bilgi bulamadim. Parmagimi degdigim anda bile atlama yapiyor. Siz soruna cozum buldunuz mu?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

B
geçen hafta
Binbaşı

cd player atlar neye şasırdınızki.?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.