Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
573
Tıklama
0
Öne Çıkarma
3050 PERFORMANS SABİTLEME
T
2 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba daha önce de buna benzer bir konu açmıştım gpu kullanımı düşük diye sorunum düzel ek ram alarak gpu düzelmişti. Şimdi de çok fazla performans almaya başladı gpu saat hızı 2100 mhz ye kadar çıkıyor kullanım oranı %100 sıcaklık 90 derece oluyor neredeyse oyunlarda 400 fps alacağım, bana 150 fps yeter, vsync açıyorum oyun 90 fps ye sabitleniyor, ekran yenileme hızı 144 hz, benim istediğim şey mhz oranı sabit 1500 mhz olsun 100-200 fps de gezsin ama kullanım oranı yine %100 olsun, overlock olmayacak default ayarları olacak yani, afterburner ile denedim yine aynı değişen yok PC ben uçağım ve işim havada diyor :D, ne aşağı ne yukarı sabit 1500 de kalması için ne yapmalıyım acaba şimdiden teşekkürler



C
2 yıl
Yüzbaşı

Msi afterburner yüklersin. power, temp ve core hızları'nı resimdeki gibi çekersin en sola, hâliyle kartın hızları o kadar uçmaz ve kullanım v.s. gibi diğer istediğin şeyler'de düşüş'te olmaz, yani istediğin şey bu olmalıdır v.s.


< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.