Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
345
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Chp nin kontrollü muhalefet olması
C
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Kk kim ya, çok zeki bir adam değil. Adam gözle görülür derecede Rte den daha az zeki bir kere. Gel bakalım Muharrem diyip dava arkadaşını satan adamdan ne beklersiniz ki? Bu adamın geçmişteki vukuatlarını ne çabuk unuttunuz? Bize bunların dışında adamlar gerekir. Ali Babacan bile daha iyi en azından adam zeki. Kafa zehir.

Kk ya oy verirken hiç mi mideniz bulanmayacak? Adam kontrollü muhalefet şu ana kadar akp seçim kazandıysa onun yüzünden.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Evet şimdi herkes der ki aktroll bilmem ne. Ama bunlar gerçekler.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
2 yıl
Yüzbaşı

''AKP'li değilim ama...'' demeyi unutmuşsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
2 yıl
Çavuş

kılıçdaroğlu başarısız bir siyasetçi ama babacan daha mide bulandırıcı.



C
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yok o dendi biraz takip et



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @KlavyeKlavye
I
2 yıl
Yarbay

Ali babacana oy atacağıma çok net kadir mısıroğluna falan oy atarım. O hiç olmazsa salak ama uyanık değil. Ateşi bol olsun bu arada onunda



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

P
2 yıl
Yarbay

Yine fena öpüleceksiniz öyle görünüyor adam haklı


Hem kasetten sona chp kalmadı ki gidenler başka gelenler başka



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
2 yıl
Binbaşı

Aynı seçimi 90 gün arayla artan ezici bir or farkıyla kazanan bir siyasetçiye yapılan bu şerefsizlik dünyanın hiçbir yerinde görülmedi...



C
2 yıl
Yarbay

zekasina bir sey diyemem az yada cok, ama ortada bir gercek varki avukatlik diplomasi olmasi rteden zeki degil dersen orda toslarsin. rte cebine girene bakar kendine soyleneni yapar. kisacasi sokma akilla goturur isini. bosuna sayisiz danismani yok. kk kac defa tvye cagirdi gitmedi, gidemedi.

akpnin carkindan gecmis hic kimseye oy atilmaz.. ha baskanlik seciminde kk aday olursa sandiga gitmem. onceligim my sonrasi ei gerisini dusunmuyorum..



E
2 yıl
Yarbay

Ohaaa adam mesaji yazmis aradan bir gun gecmis kimse iplemeyince ikinci mesaji yine kendi yazmis, mesajini aldim kardes



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
2 yıl
Yüzbaşı

kılıçdaroğlu'na gereksiz bir yüklenme var. akp seçimi kazanıyor ise chp'nin başında kk var diye değil. ondan önce sanırsın chp her yıl iktidar oluyordu. akp kim olsa kazanacaktı çünkü ülkenin en refah ve zengin dönemini yaşattı bu parti zamanında. yıllarca dışlanmış hor görülmüş kesimin sesi oldu. chp denilen partinin ise ülkenin kuruluşundan itibaren demokratik seçimlere girip de tek başına iktidar olabildiği bir tane seçim var başka da yok. ulusalcı,askeri vesayetçi,halka tepeden inme gözler ile bakan bu ülkenin ne kürt insanından ne de muhafazkar insanından oy alamayacak kirli geçmişleri olan bir parti. günah bile verilecek bir parti değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
2 yıl
Yüzbaşı

Bir koşu yarışında birincinin kazanmasının sebebi her zaman ikinciden daha hızlı koşmasıdır. Yani AKP kazanıyorsa bunun sebebi ikinci olan CHP dir.

Türk halkı ulusalcı, askerci, vesayetçi ve kendi milletinden olmayana tepeden bakan bir halktır. Bu Türk halkının genel karakteridir. AKP ye oy veren kitlenin çoğunluğunda böyledir. Tam tersine CHP bu çizgide olamadığı için sürekli ikinci olmaktadır.

AKP ne muhafazakarlardan, ne de Kürtler den hatrı sayılır bir oy almamaktadır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @taııbuv
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.