Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
474
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İade edilen modeme ücretlendirme
A
2 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

İade edilen modeme ücret talebinde bulunuyormuşsunuz. Birçok insan bu konuda mağdur, tabi ki parayı alamaz bu şirket sonuçta iade edilen Bir ürün var fakat bunu yapmak suçtur. Millenicom'dan kesinlikle uzak durun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
2 yıl
Yüzbaşı

Hocam yazdığınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor :/



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
2 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Telefon kaynaklı bir sorun oluşmuş mesajda.

Hattınızı kapattırdınız ve modemi teslim ettiniz. Sonradan Millenicom size fatura çıkartıyor. Modemi teslim etmenize ve bunu teyit etmenize rağmen sizden modem ücretini talep ediyor. Konuyla alakalı şikayet sitelerinde bir yığın şikayet mesajı ile karşılaştım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
2 yıl
Yüzbaşı

Benim Fiber modemim var ve ben de onu kullanmak istiyorum. Modem kiralama bedeli gibi bir tutar ödemek istemiyorum... 20x12=360 TL modem tutarı var ve ayrıca modem sizin de olmuyor. Durum hakkında müşteri hizmetlerine soracağım. Modem ücretini iptal edip kendi modemimi kullanmak istiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
2 yıl
Yarbay

Aylık kirayı iptal edemezsin. Doğrudan telekomun uygulaması bu. Haksız ve saçma bir iş ama yapacak bir şey yok. İstersen btk veya thh ye başvur ama sonuç alacağını sanmam. Kendi router'ın varsa onu kullanabilirsin izine falan gerek yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @BoomBookTR
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.