Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
180
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yapay Zeka Destekli Oral-B iO 9 Serisi Şarjlı Diş Fırçasını Deniyoruz!
T
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Oral-B iO 9 serisi şarjlı diş fırçası satışa çıktığında haberdar olmak ve sınırlı sayıdaki fırsattan yararlanmak için buraya tıklayıp kayıt olabilirsiniz.



 



Ayrıca tüm iO serisi şarjlı diş fırçalarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.



 Haberi Portalda Gör

T
2 yıl
Yarbay

guzel dis fircasi, onceden pro 2500 vardi bu ondan cok daha guzel.
io6 en ucuzu ve aralarinda modelleri oyle bi fark yok
bikac mode ek oluyo bi de 8-9da renkli ekran var
hassas ve gunluk ve beyazlatma varsa tamam




G
2 yıl
Binbaşı

manşetleri duyar gibiyim. " YAPAY ZEKAYI AĞZINIZA VERDİK "

Allah uzak etsin.




U
2 yıl
Binbaşı

ahahahahaha ya aklıma geldi ister istemez puhahahahaha
https://www.youtube.com/watch?v=eQ3BxJ4KGOc



A
2 yıl
Yarbay

Bununda çamaşır makinesinden farkı yok ne kadar yüksek teknoloji olursa olsun sonuçta çamaşırları ilk icat edildiğinden beri döndürerek yıkıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
2 yıl
Yüzbaşı

Bu kadar teknolojik olması gerekli midir tartışılır belki ama şunu çok net söyleyeyim; şarjlı diş fırçaları klasik diş fırçalarından kat be kat daha iyi. Tartar (diş taşı), leke ve temizlik konusunda normal fırçayla elde edemediğiniz kadar iyi sonuçlar alırsınız. Fiyatı uygun olan da onlarca ürün var. Tavsiye ederim..




P
2 yıl
Yüzbaşı

Abs




M
2 yıl
Yüzbaşı

Bu kadar parayı verdikten sonra, kutu içeriğinden diş hekimi de çıksaydı aldırdım. Malum: önce dişleri yaptırmak lazım.




Q
2 yıl
Binbaşı

Videoyu beğendim, teşekkürler. Sürekli seyahat halinde olanlar için ideal bir diş fırçası. Takıntılı olanlar için veya dişlerinin temizliğine önem verenler için diyelim görsel olarak takip edilebilme uygulamasının olması çok güzel bir özellik. Albenisi bu uygulamadan geçiyor. Bunun yanında diş temizliği için 7 ayrı özelliğinin olması, kullanım kolaylığı vs fiyat performans açısından alınabilir, diye düşünüyorum.




D
2 yıl
Yüzbaşı

Başlık yanlış. Deniyoruz değil reklam veriyoruz olucaktı



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

1
2 yıl
Yarbay

Reklam olduğunun tabiki farkında forum arkadaşlarımda merak ettiğim bir konu var ne zaman pet reklamı yada deterjan reklamı yapcaksınız çok merak ediyorum.
Not: Amerikada ve Türkiyedeki bazı işini seven ve bilen hekimler kesinlikle titreşimli fırçaları önermiyor. Çatlama yada çatlak olan dişlere mikronluk çatlak yapma , Ve kaplama olan dişlerde oynama dolgulara zarar verme gibi uzun vadede etkisi oluyor.
Ben oral b nin su jeti kullanıyorum. İlk önce diş ipi kabasını alıyorum sonra su jeti diş fırcalama akabinde en son su jetinin içine ağız temizliyiciden karışıtırp son çalkalama. Dişlerime çok iyi bakan biri olarak ve bir kısmını amerikada yaptırmış olarak diyorum titreşimli fırçalardan uzak durun derim. Pratik hızlı ama sonrasında diş sorunları çıkartıyor.

İnceleyen arkadaşa lafım yok güzel inceleme olmuş.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.