Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
814
Tıklama
0
Öne Çıkarma
tplink menzil artırıcı
L
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

ağ kurulum konusunda bilgili arkadaşlar yardım lütfen. tplink menzil genişletici ile internet yaymak istiyorum. ağ kablosu var olduğu için kablo ile interneti alıp wireless yayacak....

şimdi sorun şu. modem den gelen kablo var alt kattan geliyor. o kablo ağ genişletici bir kutuya giriyor. tp link 5 port switch. o switche takılı bir kablo masa üstü bilgisayara gidiyor. sorunsuz internet alıyor. ama ben bu switch den bir kablo ile ikinci portu kullanınca ve kabloyu tplink wifi genisleticiye takinca ve wifi calismaya başlayınca bilgisayarın interneti gidiyor. ikisi beraber çalışmıyor. wifi dağıtıcı çalışsa bile tek kisiye ip veriyor digerlerine vermiyor.

bilgisayara sabit ip vereyim dedim.basta kabul etmedi. sonra dns 8.8.8.8 verdim oldu. ama bir zaman sonra yine İnternet gitti masaüstünde.
sorun nedir arkadaslar. normalde çalışması gerekmez mi sorunsuz < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 27 Kasım 2021; 20:13:9 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.