Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1228
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Atari salonu ve İnternet cafelerin tekrar popüler olacak olması
O
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Dolar bu şekilde giderse yakında atari salonlarına tekrar kavuşabiliriz. Sonuçta arz-talep olayı ve evine konsol alamayan ergen tayfa bulduğu 1 tl ile atari salonuna koşa koşa gidecektir. Şahsen ben bile atari salonlari tekrar açılsa çok mutlu olurum. Teknolojiye ulaşım zorlaştıkça reis sayesinde 90'lara dönüyoruz. Resmen son 30 yıla reset atılmış gibi hissediyorum 85'li birisi olarak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
2 yıl
Teğmen

Atari salonu açılsın da adamlar mortal kombat 11, street fighter 5 mi koyacak sanki. Makinaları çok pahalı. Japonya da bile arcade salonları bitmek üzere oyun oynayan yok. Milletin elinde telefon pubg bellemişler bir oynuyorlar. PC'de valorant cs go vs.

Oyun dünyası çok değişti atari salonu ortamını bende özlesem de açılması imkansız artık.



L
2 yıl
Teğmen

Millet pabci oynuyor



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

T
2 yıl
Çavuş

telefon cafeler açılır artık yarım saatlik iphone 15 abi deriz



X
2 yıl
Çavuş

Pc, fiyatları uçtu. Açılsa iyi olur. Orasıda pahalı olur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
2 yıl
Yarbay

Olur mu olur, AKP her konuda bizi geriye götürdü hamdolsun. Bu arada ne 1 TL'si. Konsol, donanım, teknoloji fiyatları uçmuş. 5-10 TL arası değişir konumuna göre. Hatta ben yıllardır kafelere uğramıyorum alt sınır 10 TL bile olabilir şu anda. 1 TL eskide kaldı bi 10 sene önce filan.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.