Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
447
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Triple monitor Hz ayarı
Z
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar arkadaşlar elimde iki adet Acer KG271BMIIX 75Hz monitör var. Bir adette Samsung LC27RG50FQMXUF 240Hz mönitör var ekran kartım Gigabyte Aorus GTX 1070. Bunları trible olarak kullanıyorum ama Nvidia denetim masasından Surround şekilde ayarlama yaptığım zaman Hz 60hz üzerine çıkmıyor 75 olsa yine sorun yok. Ama eski mönitörüm Asus Rog XG27VQ 144Hz mönitör varken hepsini HDMI üzerinden bağlayıp 75Hz çekebiliyordum. Samsun modele geçtikten sonra yapamadım. Bağlantı olarak Acerler HDMI bağlı Samsung ise hem HDMI hem DP girişleri var ikisini de denedim ama olmadı. Benim eksik yaptığım bir şey mi var yoksa başka bir şey mi bilemedim. Anlayan ilgilenen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.



A
2 yıl
Yarbay

Z
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Özel çözünürlük hepsine 75 olarak mı ayarlamam gerekiyor yoksa hepsinin kendi max kaç Hz ise onu mu oluşturmam gerekiyor?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @acura07
A
2 yıl
Yarbay

Önce ayri ayri deneyin olmazsa aynı denersiniz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Zalman-TR
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.