Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
439
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AVM’yi komple satıyoruz
D
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Değerli arkadaşlar ülkemizin farklı bir köşesinde yer alan AVM’mizi; borçsuz, tüm teknik donanımı ile satıyoruz. 5 senelik bir AVM, an itibariyle %70’e yakın doluluk oranı var. İş stresinden kaynaklı sebepler ile burası satılıyor. Yerine dönüşüm yapılarak hastane, kongre merkezi, çok amaçlı pansiyon vs kısaca para getirebilecek ne proje var ise çevirebilirsiniz. İlgili konu için drone çekimi dahil broşür de bastırdık. Gerçekten bu işin hakkını verecek bir yatırımcı arayışındayım. Görmek isteyen arkadaşlara özel mesaj yolu ile Google Drive linkini atayım. Tüm detaylar orada yazıyor. Sevgiler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

avm ye dh de musteri araman ticarin zekani,bu da avm nin neden isletilemedigini ve satilik oldugunu gosteriyor :)
Yoruma Git
26_bbz_26 - 2 yıl +8
D
2 yıl
Yüzbaşı

bro benden sana taktik;
avm'de altın tozuyla et pişiren bir lokanta aç
arap müşteriler aksın,
sonra bunun sosyal medyada arapça ve #kuwait #dubai vs. hashtag'leriyle beraber reklamını yap,
2 aya kalmaz Katar Emiri ile sözleşme imzalarsın.



2
2 yıl
Yarbay

avm ye dh de musteri araman ticarin zekani,bu da avm nin neden isletilemedigini ve satilik oldugunu gosteriyor :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 11 Kasım 2021; 0:25:19 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
2 yıl
Yarbay

Çok yanlış bir mantık. Öncelikle AVM babamın malı değil. Ben de maaşlı bir çalışanım. DH forumda benim kadar eski bir üyenin buranın geçmişini az çok bilmesine rağmen, buranın potansiyelini bilmesine rağmen bu yorumu yapması düşündürücü ama ben yine de söyleyeyim:
Konuyu açtığımdan beri ortalama 800 nokta ile temaslarımız oldu. Pek çok şehire gidip ve şu an adını vermeyeceğim pek çok yatırımcı ile bu konu ile ilgili toplantılarımız oldu. Komisyon karşılığında REMAX gibi şirketlere verip ya da hemen sahibinden isimli siteye atıp da bu iş bitebilirdi de ama önemli olan özkaynaklar ile bu işi bir seviyeye getirmek. Uğraşmak, çabalamak kötü bir şey olmamalı. Bir taraftan fiziksel toplantılar sürerken bir taraftan da üye olduğum DH’ye de bunu açmak sanıyorum ki ufak bir gözlem isteği, burada kimlerin takıldığını bilemeyiz. İnsan biraz kısmetini zorlamalı. Sanal hayatı oluşturan gerçek insanlar. Dalga geçilme ihtimalini de göze alıp bu konuyu açtığıma asla pişman değilim. Ufak bir fikirin bile benim açımdan öğretici değeri olabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @26_bbz_26
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.