Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
482
Tıklama
0
Öne Çıkarma
S6500fd den terfi etmek istiyorum. NE alayım?
Z
17 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba. Video çekimi geçe çekim yüz tanıma ve image stabilization gibi özellikleri olsun istiyorum canon 400D de bu özellikler yok nikon d70 tede yok. canon s5 te hepsi var ama ratingleri çok düşük yorumları iyi değil sony H9 unda s6500fd kada iyi resim çekmediğini söylüyorlar. s9600 de saydığım özelliklerin hepsi yok ve ekranı küçük.

Ne alabilirim. Önerilerinizi ve destekliyici yorumları bekliyorum



P
17 yıl
Teğmen

srl makineler video çkemezler ki, onlar harbi fotoğraf makinesi :) istediklerini içeren elindekinden daha iyi bir makine yok piyasada..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
17 yıl
Yarbay

Evet slr makineler video çekmez lcd ekranından bile fotoğraf çekemezsiniz vizörden çekersiniz lcd de bakabilirsiniz resimlere.Canon s5 demişsiniz ama canon s3 den bir farkı yok fuji 6500 canon c3 ü azdiğine göre canon s5 e gerek yok.Fuji 6500 den sonra alınacak fotoğraf makinesi slr olur ancak


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
17 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Teşekkürler 2 saattir okuyorum forumu sanırım fuji s6500fd keskinlikte ve özelliklerde s9600 e gmre bike iyi h9 un dpreviewi rezalet zaten canon s5 te side by side karşılaştırmada s6500 e göre yetersiz kalmış. Profosyonel değilim ve ece çeki,mlerinde yatla boğaz turunda makinenin yetersiz kaldığını gördüm ve moralim biraz bozulmuştu. Galinba ayarlı bilmiyorum. Canon A710 umda var o bilke Is sayesinde makineyi nekadar sallarsam sallıyayım gece çekimlerinde zumlu bile çok başarılı sonuçlar veriyor. Beklentim fujidede bunu görmekti. yoksa gündüz çekimleri mükemmel.

Birde s6500fd nin t
rkç.e kullanma klavuzunu nerden bulabilirim biliyormusunuz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
17 yıl
Teğmen

bu forumda vardı aratırsan bulursun sanırım..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.