Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
681
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Amazon Prime HD oynatma sorunu
R
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhabalar Samsung Galaxy S6-Edge markalı telefonumda prime videoda içerikleri HD kalitede oynatamıyorum. Telefonumda widevine l1 sertifakası yüklü ve QHD oynatma desteği var fakat en fazla 480p kalitesinde oynatabiliyorum yardımcı olursanız sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
2 yıl
Teğmen

Ne kadar da yardımsever insanlar var mış bu ülkede, sayfalar dolusu yardım ve öneri mesajları var acaba hangisini uygulasam...



A
2 yıl
Teğmen

Hocam eğer cihazınız rootluysa sorun yaşarsınız HD izlemenize izin vermez, ayrıca bunun bir diğer sebebi de google'un güvenlik yaması olabilir. Çünkü paylaştığınız DRM raporunda aşağıda "Max HDCP Level Supportted" Disconnected ve "Current HDCP Level" Disconnected yazıyor HDCP yani Yüksek bant genişliğine sahip Dijital İçerik Koruması, yukarıda verdiğiniz DRM raporunda Yüksek bant genişliğine sahip Dijital İçerik Koruması seviye desteklerine bağlantınız yok bu yüzden içerikleri 480p olarak izliyorsunuz. Yüksek bant genişliğine sahip Dijital İçerik Koruması seviye desteklerine bağlantınızın olup olmadığını kolay bir şekilde anlayabilirsiniz Amazon Prime Video'da video oynatılırken ekran dokunduğunuzda sol alt köşede zaman akışının yanında HD ibaresi varsa bu erişiminiz olduğu anlamına gelir HD ibaresi yoksa bu da erişiminizin olmadığı anlamına gelir. HD ibaresi varsa ve silinik bir biçimdeyse bağlantınızın hızı düşük demektir. Ama tekrar söylüyorum cihazınız rootluysa kesinlikle sorun yaşarsınız.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.