Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
225
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgi işlem ile ilgili sorular
7
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

s.a arkadaşlar ben kendim elektrik-elektronik teknisyeniyim. bundan yaklaşık 9 -10 sene önce yazılım -donanım- bilg işlem yazılım firması gibi yerlerde çalıştım. ama şu an ağırlıklı olarak elektronik üzerine çalışmaktayım.
ben bugün valiliğin yan şirketi olan biryerle iş görüşmesi yaptım ama pek kafama yatmadı iş bana en yakın pozisyon olan bilgi işlem ile ilgili firma müdürü ile görüştüm adam bana çok alengirli çetrefilli sorular sordu veya bana öyle geldi bilmiyorum işte server kurabilirmisin network biliyormusun ? statik IP alabilirmisin gibi biraz bana uzak olan sorular yöneltti adam işte önüne apple marka ios işletim sistemli laptop var buna format atarmısın diyor ben apple telefon bile kullanmadım bugüne kadar haa uğraşşasak yapaız belki ama çok sağlam cevaplar veremedim adam da bunu anladı herhal de ?
Bu firmaya işe girsem sizce yapabilirmiyim ? yada server nasıl kurulur bilgisi olan var mı ?? bilgisayar ağ bağlantısı v.s...
Tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum....



F
2 yıl
Yarbay

Merhaba yanlış anlamayın ama mesajınızı okuduğumda şunu anladım siz bu işi yapabilmekten uzaksınız.

9-10 sene önce bir şirkette çalıştığınızı ve son zamanlarda da elektronik üzerine çalıştığınızı bildirmişsiniz.

Bu doğrultuda yaşınız min 28-35 arası olmalı.

Şuan ki tecrübeniz ile böyle bir işe girdiğiniz de belki yapabilirsiniz ama ilk görüşmede bile bu kadar stres olmuşsanız ve bunu karşı tarafa da belli ettiyseniz o iş olmayacaktır zaten.

Eğer yaşınız 25 den küçük ve orada hali hazırda bir bilgi işlem personeli var ve siz onun yanında en azından 2 sene iş öğrenme gibi takılma durumunuz olacaksa ki yok gibi bu durumda işe girseniz bile çok zorlanacağınız kesin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
7
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

evet doğru bildiniz 32 yaşındayım ..
bende sordum kaç tane bilgi işlem sorumlusu olacak dedi tek bir tane oda ben olacakmışım eğer 2 -3 kişi olsak belki işi yürütürüz ama ben bu işlere baya uzak kaldım. kendimi başka işlere verdim şuan yaptığımi iş üretim imalata dayalı zaten ...




Bu mesajda bahsedilenler: @FiréLord
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.