Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1272
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Millenicom kendi sitesine girerken bile dns hatası veriyor?
K
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dün itibariyle millenicoma geçiş yaptım hız güzel fena değil ancak bazı aktif sitelere girerken dns hatası veriyor. Kendi sitesine bile girilmiyor, netflixe girilmiyor vs. Warp indirdim girebiliyorum şuan ama hızdan kesiyor biraz. Ne yapabiliriz?

çözdüm, sorun güvenli internettten kaynaklıymış, iptal ettirdim her şeye giriyor artık.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 27 Eylül 2021; 3:46:22 >

S
3 yıl
Teğmen

Hay, Allah senden razı olsun.. Kafayı yicektim bu durumdan..Anlamadığım nokta telefonda böyle bir sıkıntı yaşamıyordum ama pc de canımdan bezdirdi az kalsın format atacaktım..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
3 yıl
Binbaşı

Bugün millenicoma geçtim bende bu sorunu yaşıyordum DNS ayarlarını manuel yaptım komut isteminden işlem yaptım driverı güncelledim bir sürü iş yaptım bunu deneyeceğim inşallah olur teşekkür ederim. Fakat PC’de giremediğim sitelere mobilde giriyor bir ayar yapmadığım halde.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
3 yıl
Yüzbaşı

Sorun güvenli internetten kaynaklanıyor ben de ilk bağlattığımda böyleydi, Facebook'a vs. girmiyordu. Online işlemlerde kurcalarken baktım ki kendi kendine güvenli internet aile profili aktif olmuş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Etzel45
E
3 yıl
Binbaşı

Evet hocam benim de öyle olmuş zaten mesaj da gelmiş. Ama şimdiki sorunum interneti bağlatırken ADSL bağlamıştım modem eski olduğu için sonra modem arıza yaptı yeni vdsl modem aldım fakat hız ADSL olduğu için en fazla 14-15 mbit alıyorum müşteri hizmetlerini aradığımda 24mbit 104, 35 mbit 108, 50 mbit 114 lira gibi fiyatlar istediler ama internet sitesinde baktığımda fiyatlar sabit 80 TL. Taahhütlü paket aldım iptal etme sürem dolmadı daha taahhütü iptal edip tekrar başvursam mı diye düşünüyorum müşteri hizmetlerine sorduğumda işlemler çok gecikir falan demişti.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Zulema Zahir
K
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sorun çözülsün de :)




Bu mesajda bahsedilenler: @skylife_
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.