Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1240
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Opel Insignia 1.6 CDTI Grand Sport Design 136HP alınır mı?
İ
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, sedan bir araç alma düşüncesindeyim. Şuan Opel Corsa 1.3CDTI 2013 kullanıyorum, 175.000 civarlarında. Artık aileme ve bana yetmiyor. Amacımız 280 290 bin bandında alınacak en iyi aracı almak. Insignia en ideali gibi geliyor. 2017 47.000km'de bir araç buldum ve yakın takibindeyim. Kullanan, öneri ve tavsiye verebilecek birileri var mıdır? Diğer alternatifimde Grandland X 2019 1.5D. Kullanan varsa tavsiye almak isterim.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

W
3 yıl
Yüzbaşı

Alınır kardeşim, 2 senedir kullanıyorum, aracımı sıfır km aldım. Şu an 80.000 kmde çok şükür bir arıza yaşamadım. Her 15.000km bakımlarını aksatmadan yaptım ve araç halen sıfır kondisyonunda devam ediyor. Piyasadaki insignia b araçların büyük bir bölümü düşük km'de ve çoğu temiz. Alabiliyorsan 2019 2020 model tavsiye ederim. 2017 model ilk seriler genelde daha çok arıza çıkarıyor sanki.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

W
3 yıl
Yüzbaşı

Şunuda ekleyeyim, sürekli şehir içinde ve kısam mesafe kullanacaksan o zaman alma. Çünkü bu arabanın dpf'si kısa mesafe kullanımı sevmiyor. Ben hep uzun yolda kullanırım çoğunlukla, hiç dpf sıkıntısı yaşamadım. Ancak ne zaman İstanbul trafiğine girsem, o vakit rejenerasyona başlıyor araç. Bu şekilde sürekli trafikte ve kısa mesafe kullanımlarda, dpf tıkanmaya başlıyor. Çoğu bilinçsiz kullanıcıda, araç rejenerasyonu bitirmeden kontak kapatıyor ve her seferinde temizlik işlemi yarıda kalıyor. Sonrada aracı servise götürüp bilgisayarda sistemi temizletmek gerekiyor. Özet olarak bu araba kısa mesafelerden pek hoşlanmıyor :)



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.