Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
231
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PC ye neler eklemeliyim
W
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar hepinize selamlar ben yaklaşık 5 ay önce bı PC almıştım dersler için fakat şuan okullar açıldı bildiğiniz gibi bende oyun oynamaya başladım bazen kasıyor ve kalite kötü ben bu bilgisayara neler eklemeli neler almalıyım monitör de biraz eski onumu değiştirmeliyim onu sormak istiyorum cevaplarınızı bekliyorum bu PC bana kaça patlar onu da yazarsanız sevinirim (özellikler görselde kusura bakmayın pek PC bilgim yoktur birşeyi eksik koyduysam lütfen belirtin) (Monitör 75HZ) < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfAlpha61 -- 12 Eylül 2021; 14:26:41 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
3 yıl
Yarbay

Anakart modelinizi ve ram bilgilerinize de gönderirseniz daha sağlıklı olur. Cpuz programını indirerek ram ve anakart bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Bilgisayarınızda harici bir ekran kartı yok, işlemciye gömülü olan ekran kartını kullanıyor bu nedenle performansı düşük kalıyor. Diğer bir sorun ram, min. 8 gb olması gerekmekte ideal olan 16 gb, ama sizin siteminizde 4 gb ram var.

İşlemciniz 2011 yılında piyasaya çıkan bir işlemci, ama 750 ti ile oyun oynayabilirsiniz, sizi kesecektir diye düşüyorum. 2. el 750 ti bakabilirsiniz, 4gb olan modeli daha iyi olur, 2gb olanları da var tercih etmeyin bence.

Araştırma ve satın alma işleminden önce anakart ve ram bilgilerinize öğrenmek daha doğru olur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 13 Eylül 2021; 18:7:18 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.