Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
782
Tıklama
0
Öne Çıkarma
The Artful Escape {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe}
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Steam Sayfası:


< Resime gitmek için tıklayın >


Release Date Trailer - Gameplay Walkthrough


https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D7Jrtok2SfzE&q=EgQuLZpEGMjv7YkGIhC-2YKWnN3I01tq5KzkP0dFMgFy
https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DpM8RfMo2_T4&q=EgQuLZpEGMnv7YkGIhATQoXE-Esl9Iyp8zQ3owOLMgFy


Genç gitar dehası, sahne kimliğini bulabilmek ve ölü bir halk efsanesinin gölgesiyle yüzleşmek için psikedelik bir maceraya atılır. Yıldız kadro: Michael Johnston, Caroline Kinley, Lena Headey, Jason Schwartzman, Mark Strong ve Carl Weathers. Efsaneye dönüşmüş müzisyen amcasının gölgesinden sıyrılmaya çalışan genç bir gitar dehası, yeni sahne kimliğini bulmak ve kim olmadığını anlamak için çalıntı opera binalarından müzikle çınlayan uzaylı ülkelerine ve {{Cosmic Extraordinary}}'nin imkânsız derinliklerine uzanan psikedelik bir maceraya atılıyor.


The Artful Escape, 9 Eylül 2021 de çıkış yapacak. İlk günden de Xbox Game Pass de olacak. Ayrıca oyun Türkçe altyazı ve arayüz ile de gelecek.


The Artful Escape, çıkışını yaptı ve Metacritic den ve Opencritic den 80 aldı.


Eurogamer Italy - 90/100
GamesRadar+ - 90/100
IGN - 80/100
Game Informer - 85/100
Jeuxvideo.com - 75/100
Windows Central - 100/100
GamingTrend - 70/100
Wccftech - 70/100


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >







< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 12 Haziran 2022; 23:24:55 >


Bu mesajda bahsedilenler: @burak jr
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Artful Escape'in an itibari ile ilk incelemeleri geldi ve oyun 80 den Metacritic'ini açtı
Windows Central - 100/100
GamesRadar+ - 90/100
IGN - 80/100
Eurogamer Italy - 90/100
Game Informer - 85/100



H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

The Artful Escape, Xbox Game Pass de an itibari ile 6.36 GB boyutu ile önyüklemeye açıldı

https://twitter.com/XboxGamePass/status/1435996428149608454



E
3 yıl
Binbaşı

Çok kötü bir tabir olacak ama ''Annapurna Interactive''den babam çıksa yerim. Çok sanatsal işlerin yayıncılığını yapıyorlar. Tüm dağıttığı oyunları takip etmenizi ve oynamınızı öneririm :)



H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Oyunu an itibari ile Game Pass for PC üzerinden bitirdim ve açıkçası söylemeliyim ki harika bir deneyimdi. Oyun yaklaşık 4 saatlik süresi ile oldukça kısaydı ama bir o kadar da müthişti. Oyun demek için yeteri kadar mekaniğe sahip değildi ama hikayesi, karakterleri ve özellikle de sanat tasarımı müthişti müthiş. Özellikle Game Pass'i olanlar kaçırmasın ama ayrı olarak Steam den alınacaklar listeme de ekledim. @egonschiele hocamın da dediği gibi kesinlikle Annapurna dan çıkan her iş her açıdan farklı olduğunu gösteriyor ve işin ilginci batırmıyorlarda. Neredeyse her oyunlarda oldukça güzel ve birçok kitleye hitap edebiliyor. Twelve Minutes'i de bu adamlar yayınlamıştı ve açıkçası o bana pek hitap edememişti ama Artful Escape'e ba-yıl-dım!




Bu mesajda bahsedilenler: @egonschiele
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Metacritic puanları ana mesaja eklendi



H
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Artful Escape, Game Awards 2021 de en iyi sanat yönetimi, en iyi müzik ve en iyi çıkış yapan indie kategorilerinde aday oldu. Bence sanat ve müzik kısmında alır gibi.

< Resime gitmek için tıklayın >



H
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Steam yaz indirimleri kapsamında %33 indirimle 38 TL den satışta.



H
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

R
geçen yıl
Yarbay

Oyunu bitirmiş bulunmaktayım.Oyunla ilgili kendimizce bir şeyler karaladık :)

Bazen insanın her şeyden sıkılıp kafa dinlemesi,dertlerden bir süre uzak kalmasını hissettiği bir dönemde bu oyuna bir göz atması gerektiğini düşünüyorum.
Oyun sanatsal olarak oldukça zirvede ve oynarken bizleri bambaşka diyarlara götürüyor.Hayatın bu stres dolu günlerinde bizleri gerçekten atmosferi ile büyülemeyi başarıyor.Görsel bir şölen eşliğinde elimizde gitarımız ile müzikal bir festival yaşatıyor bizlere.Oyunun renk paleti oldukça canlı ve insanın ruhunu dinlendiriyor.Sanat yönetimi tepelerde.Oyun esnasında çizimlere hayran kalmamak elde değil.Hikayesi ise kimliğini arayan Francis adında bir karakteri konu alıyor..Oyundan çok bir deneyim sunuyor bizlere.Hemde oldukça farklı bir deneyim.
Kısaca The Artful Escape sunduğu görsel şölen,fevkalede sanat yönetimi,mükemmel ses tasarımları,tatlı atmosferi ve güzel hikayesi ile sizlere güzel geçirebileceğiniz 4-5 saat süren bir maceraya davet ediyor.Tavsiye eder oynamanızı öneririm.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.