Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
2511
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Twelve Minutes Türkçe Yama İsteği
S
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Kadrosunda James McAvoy, Daisy Ridley ve Willem Dafoe gibi önemli isimleri barındıran Twelve Minutes için çıkış fragmanı yayınlandı
İnteraktif gerilim tarzı ile dikkat çeken ve E3 2021  fuarının da ön planda olan yapımlarından biri olmayı başaran Twelve Minutes çıkış fragmanı ile karşımıza çıktı. Game Pass ve Xbox konsollarının yanı sıra 19 Ağustos'ta Steam ve Windows Store üzerinden satılacak oyuna olan beklentilerin hem dağıtımcı firması hem de oyuncu kadrosu sebebiyle yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Bu Oyunun Türkçe Olması Gerektigini Düşünüyorum Oldukça Beklenti Oluşmuş Güzel Bir Oyun Umarım Türkçe Yama Yapılır Benim Gibi Oyunu Bekleyenler Vardır Sanırım Forumda





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Ağustos 2021; 20:12:56 >

Arkadaş büyük ihtimal tüm oyunları korsan oynadığı için hangi oyun hangi dilleri destekliyor bir haber...
Yoruma Git
TackleBarry - 3 yıl +4
H
3 yıl
Binbaşı

Oyun Türkçe çıkacak zaten de konu açmadan önce bir araştırsanız daha mantıklı hareket olurdu. Oyunun desteklediği dillere bakmadan konu açıyorsunuz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl
Yüzbaşı

Türkçe dil desteği ile çıkış yapacak.



T
3 yıl
Yüzbaşı

Arkadaş büyük ihtimal tüm oyunları korsan oynadığı için hangi oyun hangi dilleri destekliyor bir haber...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İlk Olarak ''Büyük İhtimal'' Tüm Oyunlarımın Korsan Oldugunu Elementini Nerenizden Sallıyorsunuz Merak Ettim Ayrıca Cevaplayan Arkafaşlara Teşekkürler Konuyu Açarken Steam Bakmayı Unutmuşum Anlık Bende Sonradan Gördüm.




Bu mesajda bahsedilenler: @TackleBarry
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.