Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1818
Tıklama
2
Öne Çıkarma
'bu konu gösterimden kaldırılmıştır' hatası alıyorum.
Etiket : #Yeni Özellik
L
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Geçen haftaya kadar, bimcell ana konusuna rahatlıkla mesaj atabiliyorken, konu gösterimde olmasına ve bölüm yasağım vs. Olmamasına rağmen son 1 haftadır başlıktaki hatayı alıyorum nedendir acaba?
SS'de bırakayım ki daha anlaşılır olsun yaşadığım sorun < Resime gitmek için tıklayın >

Aynı sorunu fieldteam arkadaşta yaşıyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

F
3 yıl
Yüzbaşı

Aynı sorunu yaşamaktayım, artı olarak @EvolT üye de aynı sorunu yaşamaktadır...



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @EvolT
X
3 yıl
Yarbay

Merhaba;

Konunun başlığı Bimcell olmasına rağmen, konu içerisinde "Turkcell'de şu paket x tl, Vodafone da bu var x tl" gibi konuşmalar olması Bimcell kullanıcılarını ve okuyucularını ve genel anlamda forum kullanıcılarını rahatsız ettiğinden ve bu durum şikayet sistemini meşgul ettiğinden ve en önemlisi ise başlık-içerik uyumunu göz önünde bulundurursak aykırılık teşkil ettiğinden dolayı ilgili mesajlar silinmiş, alay edercesine aynı muhabbete devam eden üyelerin "yönetici gelip siler nasıl olsa üşenmeden" şeklindeki dalga geçilmesine sessiz kalınmamış ve ilgili konuda gerekli duyurular yapıldığı halde söz konusu durumun devam etmesi üzerine çok sayıda kullanıcı konudan geçici olarak uzaklaştırılmıştır.

İlgili cezanıza itiraz hakkınız her zaman mevcut olup, ilgili itirazlar için forum destek sayfasını kullanabilirsiniz. @Yokizm @teknoman007 @nicktatör

Konu başlığı - içeriği uyumsuz olan mesajlar silinmektedir. Turkcell Platinum konusunda Bimcell muhabbeti dönmesini nasıl istemiyorsak, Bimcell konusunda da başka şeylerin konuşulmasını istemeyiz. Bölüm itibariyle bakıldığında her operatör için ana konulara sahibiz. Bu konuda büyük bir zenginliğimiz var. Bimcell konusunda bir üye sizlere Vodafone da şu paket ne kadar gibi bir soru yöneltirse, kendisine Vodafone kampanyalar ana konusunun linkini gönderebiliriz, kendisine özel mesaj gönderebiliriz. Birçok seçenek varken, Bimcell konusunda diğer mevzuların konuşulması özellikle Bimcell konusunda aktif olan kullanıcıları fazlası ile rahatsız etmekteydi. Aynı bahisle, farklı operatörlerin ana konusundaki farklı operatörler ve paketler, tarifeler hakkındaki sohbet mesajları da silinmektedir.

@FieldTeam Bir konudaki mesajında ilgili ceza için yönetimi kınadığını belirtmiş. Ancak kendisinin Bimcell konusunda Turkcell hakkındaki mesajlarının (silinmiştir) ekran görüntüsünü buraya eklememe gerek yok diye düşünüyorum.

Bu demek değildir ki ilgili konuda/konularda farklı şeyler konuşmayalım. Ancak sizler bu işi çok abarttınız ve konu içerisindeki uyarı mesajlarımı dikkate almayarak sohbete devam ettiniz.

Konudan uzaklaştırılan ona yakın üye sonrası şikayet sisteminde rahatlama yaşanmış, Bimcell kullanıcıları özel mesaj yoluyla teşekkürlerini iletmişlerdir. Aynı şekilde Turkcell, Vodafone veya Turk Telekom veya başka bir operatör/sanal operatör başlığında farklı konular hakkında uzun uzadıya mesajlar atıldığını, bir çeşit rol çalma şeklindeki mesajlara denk geldiğinizde şikayet et butonu ile bildirebilirsiniz. Bu hususa özellikle dikkat etmenizi rica eder, cezalarınızın en kısa sürede kaldırılacağını belirtmek isterim. Yine de itiraz hakkınız bulunmakta olup, dilerseniz başvuru yapabilirsiniz.

Benim amacım üye-yönetim çatışma ortamı hazırlamak değil, bilakis bölüm kullanıcılarının uyarılarımı dikkate almayıp (mesaj silme, konu içerisinde uyarı vb.) farklı içerikteki sohbetlerine devam etmelerinden dolayı tarafıma verilen yetkiyi kullanmamdan ibarettir.

Genel işleyişe ve taraflarınızın durumlarına göre ilgili cezalar en kısa sürede kaldırılacaktır.

Buna ek olarak, "Bimcell Operatör ismi değiştirme" konusunda "Bimcell konusuna yazamamak" ile ilgili sohbet mesajlarınızı da silmek zorunda kaldım. Bu gibi durumlar için konu içlerinde sohbet etmek yerine bana pm gönderebilir veya tam olarak burada konu açıp durumu sorabilirsiniz. Forum destek de aynı şekilde kullanılabilir. Ancak bunun yeri kesinlikle konu içlerinde sohbet etmek değil diye düşünüyorum.

Bilginize sunar, iyi forumlar dilerim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 13 Ağustos 2021; 23:47:47 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Yokizm , @teknoman007 , @nicktatör , @FieldTeam
T
3 yıl
Yüzbaşı

Ceza süremin bitmesine kaç gün kaldı? Ayrıca İtiraz etmeyeceğim sadece aklıma takılan bir soru var. Şuan bimcell kullandığım için Bimcell ile diğer operatörü karşılaştırdigim bir yorum yazmıştım. Bimcellde kalmak mı yoksa bu Operatöre geçmek mi mantıklı olur diye sormuştum. Bunun neden ceza aldığını anlamadim. Çünkü diğer mesajlarda direkt farklı operatorler hakkında konuşma olmuş. Ben bimcelli sormuştum. Bimcellde Dost L paketinde kalmak mantıklı mı diye



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @XpressMusic34
X
3 yıl
Yarbay

Merhaba. Sizin cezanızı esasen geçtiğimiz günlerde kaldırmayı denedim ancak teknik bir hata ile karşılaştım ve bu hatayı ilgili yerlere bildirdim. Teknik hata düzeldiğinde ilgili konuya yeniden yazabileceksiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @teknoman007
T
3 yıl
Yüzbaşı

Anladım ilginiz için teşekkür ederim 😊



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @XpressMusic34
X
3 yıl
Yarbay

Rica ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @teknoman007
L
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Diğer üyeleri bilmem de, kendim bimcell konusunda insanlara yardımcı oluyordum banlanmayı gerekecek herhangi bir mesajda atmadım. İnsanlara yardımcı olacağım olamıyorum 1 haftadır, hem de haksız yere.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @XpressMusic34
X
3 yıl
Yarbay

Yardımcı olmaktan kastınız Bimcell konusunda Vodafone/Turkcell tarifeleri önermek ise, bunun için Vodafone tarifeler ana konusu mevcut. Oradan da bu işlemi yapabilirsiniz. Bir itirazınız var ise forum destekten yazabilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @Lexco
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.