Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
526
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Apple, iPhone tasarımının sızıntılarına karşı harekete geçti
S
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Apple, iPhone tasarımının sızıntılarına karşı harekete geçti



Apple, Çin vatandaşlarına sızdırılmış olan iPhone'un, sosyal medyada reklamlarının durdurulması için ihtar mektubu gönderdi. Motherboard haber sitesinin aktardığına göre Apple, ürün tasarımını sızıntılarını engellemek için gönderdiği mektupta "Apple'ın ticari sırlarının kasıtlı ihlalini oluşturan bilgileri ve Apple'ın piyasaya sürülmemiş ürünlerini söylentilere dayanarak ifşa ettiniz" diyor. 



Bilindiği üzere Apple, prototip ve bitmiş ürün arasında birçok değişiklik yaptığı için, prototipten yola çıkarak ürünlerin kılıflarını şimdiden hazırlamak yanıltıcı olabiliyor. Bu anlamda Apple'ın uyarısı, şirketlerin prototip tasarımlara güvenmesi durumunda uygun olmayan iPhone aksesuarlarını üretmelerine engel olmak. Research and Markets'in geçen yılki raporuna göre Apple aksesuarlarının küresel pazarı 2019'da 19,9 milyar dolar değerindeydi. Rapora göre bu pazar, 2026 yılına kadar 27,4 milyar doların üzerine çıkacak. 



Ayrıca Bkz.iPhone 14 ile çentik tarih olabilir



Apple'ın teknoloji sızıntılarını durdurmak istemesinin bir diğer sebebi de ürün lansmanlarına eşlik eden sürpriz unsurunun korunmaya çalışılması. Apple, resmi olarak piyasaya sürülmeden önce ürünlerinin gizliliğini korumak için her türlü çabayı sarf ediyor. Bu anlamda da sızıntılara karşı ayrıca hassasiyete sahip. 




Kaynak:https://www.vice.com/en/article/bvzp9z/apple-says-leaks-cause-companies-to-make-iphone-cases-at-the-wrong-size

 Haberi Portalda Gör

Lan aynı tasarım zaten. Bırak millet ekmek yesin
Yoruma Git
asdf_13 - 3 yıl +14
A
3 yıl
Yüzbaşı

Lan aynı tasarım zaten. Bırak millet ekmek yesin



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

M
3 yıl
Binbaşı

Eskisi gibi degil ki, eskiden cihazlar cikarken insanlar heyecanla tasarimini beklerdi. Simdi cihazlarda kucuk degisiklikler oluyor sadece, o degisikler de 3 ay önceden internete sızıyor.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

D
3 yıl
Yarbay

tasarım genelde değişmiyor ne ihtarı...




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.