Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
247
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Google, iOS cihazlar için ‘’Switch to Android’’ uygulaması üzerinde çalışıyor
K
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Google, iOS cihazlar için ‘’Switch to Android’’ uygulaması üzerinde çalışıyor



9to5Google, teknoloji devi Google’ın iOS cihazlar için yeni bir uygulama üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı. Google’ın Android Data Restore Tool isimli aracındaki kodlarda keşfedilen ‘’Switch to Android’’ uygulaması iOS kullanıcılar için Android sistemlere geçişi oldukça kolaylaştıracağa benziyor. Tıpkı Apple’ın Android cihazlar için geliştirdiği ‘’Move to iOS’’ uygulaması gibi, Google’ın da iOS App Store için bir ‘’Switch to Android’’ uygulaması geliştirmek istediğini görüyoruz.



Bu bağlamda, Google’ın şu anda iOS kullanıcıları için Android’e geçirme yöntemi, kişileri, takvim etkinliklerini ve fotoğrafları Google Drive’a yedeklemek üzerine gerçekleşiyor. Daha sonrasında aynı Google hesabı ile yeni bir Android cihaza geçildiğinde ilgili uygulamalar üzerinden yedeklenen içeriğe erişilebiliyor.



Google, iOS cihazlar için ‘’Switch to Android’’ uygulaması üzerinde çalışıyor



Google’ın yeni uygulamasında bizleri neler bekliyor ?



Data Restore Tool’da yer alan 1.0.382048734 numaralı sürümünde bulunan yeni kod satırları, iOS için Google tarafından geliştirilen ‘’Switch to Android’’ isimli uygulamanın varlığına işaret ediyor. Uygulama da yer alan kod metinlerinin içeriği ise şöyle;





  • Adım 1 : App Store’dan ‘’Switch to Android’’ uygulamasını edinin.




  • Adım 2 : Wi-Fi ayarlarınıza gidin.




  • Adım 3 : ^1 ağına bağlanın ve ^2 şifresini girin.





Ayrıca, araçtaki bazı diller, geçmişte olduğundan daha fazla iOS verisinin aktarabileceğini gösterecek şekilde değiştirilmiş olarak gözüküyor. Örneğin, artık uygulamanın uygulamaları da aktarabileceğinden söz ediliyor.



Ayrıca Bkz.Google Drive, olası problemlere karşı diğer kullanıcıları engellemenize izin verecek



Google’ın iOS uygulamalarını Android sürümlü cihazlara indirmek dışında, uygulama verilerini nasıl aktarmayı planladığı henüz bilinmiyor. Ancak, ücretli uygulamaların aktarılmayacağından ve Google Play Store üzerinden tekrar satın alınması gerekeceğinden emin olabilirsiniz.




Kaynak:https://www.gsmarena.com/google_is_working_on_a_switch_to_android_app_for_ios-news-50264.php

 Haberi Portalda Gör

J
3 yıl
Yüzbaşı

Google bence "Switch from IOS" isimli yeni bir işletim sistemi geliştirsin.
Android ile olmuyor bu iş maalesef.

Eşit fiyata sahip Android ve IOS cihaz arasında hangisinin seçileceğini hepimiz biliyoruz.

Not: Android kullanıcısı



Bu mesaja 2 cevap geldi.
N
3 yıl
Binbaşı

+9 ama AndROiD oZeLLEStIRILIYOr diyen arkadas gelmemis hala





Bu mesajda bahsedilenler: @jasonw
D
3 yıl
Yüzbaşı

Androidin gözünü seveyim. Amiral gemisi telefon zaten gereksiz. Apple'a verilen paranın benim için gram karşılığı yok. Aslında çok kötü değil ama parasının karşılığı değil. Android amiral gemileri için de aynısı.

Fakaat yarı fiyatındaki android telefonlar iphone serisinden daha alınası.
Hem performans vs. farkı da hissedilmeyecek kadar az.
Alan ayrıca buglu iostan da kurtulmuş olur.
3 sene sonra aynı fiyata yeni telefonunu alır.
( Mi 10T vs iphone 11 pro )

Ek olarak android sayesinde beleş spotify, busuu, youtube premium, netflix vs. kullanabiliyorum. Ayrıca tüm reklamları uygulamaların içerisindekiler de dahil kapatabiliyorum. Android özelleştirmesi böyle olur. Apple sahipleri özelleştirmeyi duvar kağıdı ve widget olarak biliyorlar. Apple alsam sırf aylık 100 tl uygulama masrafım var.

iphone artısı benim için sadece video performansı fakat hem şuanki orta-üst seviye android cihazların video performansı işimi görüyor. Ayrıca video ile pek işim yok. Video vs. işlerim olsa da alacağımı iphone düşünmüyorum. Apple yerine aynı paralara kamera+android tel alıp işimi görürdüm.





Bu mesajda bahsedilenler: @jasonw
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.