Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
492
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Corona Virüsü Bahane Ederek Müşteriler İle Dalga Geçiyorlar !
A
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Son zamanlarda pek çok yerde karşılaştığım şey: Herşeyin bahanesi corona virüs.,
Birşeyi yapmıyorlarsa, yapamıyorlarsa, işlerine gelmiyorsa hemen suçu corona virüse atıyorlar.

Boyner Müşterileri İle Dalga Geçiyor !
25/07/2021 tarihinde İskenderun Prime Mall Alışveriş merkezi Boyner mağazasında 219,95 TL tutarlı Mavi marka pantolon beğenip satın almak istedim. Paça ölçüsünün alınmasını istediğimde Corona Virüsten dolayı paça ölçüsü almadıklarını, terzide paça yapamadıklarını söylediler. Bende o zaman Corona virüsten dolayı Boyner'den alışveriş yapmıyorum diyerek pantolonu geri çıkardım. Üzerindeki etiketin resmini çektim. Az ilerideki Mavi mağazasına girdim ve aynı ürünün olup olmadığını sordum. Aynı ürünü buldular, paça ölçüsü alındı ve 3 saat içinde yaptırıp teslim ettiler. Üstelik Boyner'den 20 TL daha ucuza aldım. Boyner yetkilileri bizle dalga mı geçiyor? İstediğim kadar pantolonu mağazada giyip denerken virüs yok, paça ölçüsü alınacağı zaman mı virüs var? Virüs var diye mağazanızı kapatın, hiç açmayın. Bu virüs sizde var da aynı AVM içerisindeki diğer mağazalarda yok mu? Corona virüs olduğu için sizden alışveriş yapmayıp 3-4 dükkan yan tarafta Mavi mağazasından alışveriş yaptım. Corona virüs olduğu için Boyner'i bu davranışından dolayı kınıyorum. Corona virüs olduğu için canım çok sıkılıyor. Acaba Corona virüs olduğu için Boyner yetkilileri ilk 6 ay ödemesiz peşin fiyatına 240 ay vade ile satış yapmaya başlayacak mı?

Bu şikayetimi sikayetvar . com isimli sitede de yaptım. İnsanlarla dalga geçiyorlar resmen. Corona virüs ile ilgisi olmayacak şeyler için corona virüsü bahane ediyorlar. Sizin de başınıza gelen olay var ise siz de paylaşabilirsiniz.



T
3 yıl
Teğmen

Yaptıkları mallıkla kalmışlar. Hem para hem de müşteri kaybettiler.
Bu tarz gereksiz "önlemleri" herkes boykot ederse ske ske normale dönmek zorunda kalırlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.