Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
1817
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Kaftancıoğlu'ndan Ruşen Çakır 'a destek.
H
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

https://twitter.com/Canan_Kaftanci/status/1417924765923356673
Bakıyorum da Ruşen Çakır 'a ve Medyasop' a destek mesajları gırla. Onu eleştirenler hatta ne eleştirisi, gerçekleri söyleyenler ise "troll" ilan ediliyor. Güya muhalif olan bu medya kuruluşları muhalefeti dönüştürmek istiyor. Bunu da Kaftancıoğlu gibi be idiğü belli olan siyasetçiler ile yapıyorlar.

https://odatv4.com/odatv-fonlanan-medyayi-yazdi-tepki-aldi...-21072113_m.html
Odatv haberi sonrası şu ses çıkaranlara bakın. Eğer içinde takip ettiğiniz isimler varsa(Benim vardı. Ünsal Ünlü gibi. Ne bol olduğunu anlayınca bırakmıştım) bence bir daha düşünün. Bu isimler Taraf gazetesinin ruhani devamıdır.

https://www.aa.com.tr/tr/gundem/cumhurbaskanligi-iletisim-baskanligindan-ulke-disindan-medyanin-fonlanmasi-ile-ilgili-aciklama-/2311069#
Zerre üzülmedim. Aksine sevindim. Gavurun parasını yiyip gavurun kılıcını sallayanlar sizi. Güya muhalifler sizi. HADİ LAN. Bize onurlu muhalefet gerek. Onurlu gazeteciler gerek. Sizin gibi ondan bundan nemalanan Taraf artıkları değil.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 22 Temmuz 2021; 1:22:16 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben ulusalcı değilim.Ben Kemalist'im.Ben bu düzene muhalifim."Güya muhalif&
Yoruma Git
Yorumun Devamı Hopdediks-Dediğimdediks - 3 yıl +14
Medyascop asla ama asla ABD karşıtı haber yapmaz.ABD'yi daha etkin olmadığı için eleştirir, eleştiri bu diyorsan.ABD'yi demokrasi ihraççısı olarak görür ve daha etkin ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Hopdediks-Dediğimdediks - 3 yıl +6
Destek vermese şaşırtıcı olurdu.
Yoruma Git
kaLpazan - 3 yıl +5
D
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

Bu mesaj silindi.
ABD merkezli Chrest Vakfı’nın resmi sitesi bugün Türkiye'de fonladığı basın kuruluşlarının listesini yayımladı.

Listede 2016 yılından bu yana destek verdiği mediascope kanalına toplamda 476 bin dolar bağış yaptığı ortaya çıktı.
Chrest Vakfı’nın ayrıca Türkiye'de 140journos gibi bir çok medya kuruluşuna maddi destek verdiği listesinide yayınladı.

https://chrestfoundation.org/tr/grants-awarded/#

Haberin ardından ilk tepki uluslararası medya enformasyon derneği UMED 'den geldi.



< Resime gitmek için tıklayın >



F
3 yıl
Binbaşı

P
3 yıl
Er

#fondaşmedya



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
3 yıl
Binbaşı

Bu cehape neden amariganin harçlık verdiği kişileri savunuyor?

Akp amariga ne isterse yapıyor, cehape aynı, MHP zaten kendini unuttu artık, sesi çıkmıyor. Ülkeyi kendi haline bıraksalar bundan iyi yönetilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
3 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

Bu mesaj silindi.
Acaba Kaftancioglu hdp ile köprü vazifesi mi görüyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Yarbay

Hey Allah'ım

Akp'nin bakanları bas bas afganlar canımız ciğerimiz gelsinler. Suriyelilere sordum önce gelenler gitsin Türkler gitsin der.

Ülke yol geçen hanına döner.

Bizim güya muhalif ulusalcımız zaten aldığı her kuruşu açık açık sitesinde yazan doğru düzgün haber yapan medyascope'yi akp'lilerle birlikte linç eder.

Sebep daha komik adamlar mülteci konusunu ırk üzerinden değerlendirmeyin elbette geri dönmeleri gerek ama ırkları yüzünden nefret etmeyin dediler. Mesele bu.

Birde kendileri demokrat sanıyorlar ya en acayibi o. Oğlum Akp'den hiçbir farkınız yokki sizin. Al
Fahrettin konuştu. Tüm yardım alan muhalif medyayı kapatma hazırlıkları başlamış.

Artık akp'lilerle sabah okur a haber izlersiniz . Bu kafayı iyi biliyorum ben. Akp'nin en çok istediği kafa.

Şu mülteci olayında tutup hükümet yerine hümanist takılan 3-5 kişiye girişenlerin derdi belli. Sebebi burada kendilerine bir alan gördüler. Madem tepki büyük dur biz muhalefette alan açalım kendimize, düzgün muhalefeti bitirelim derdi. Veryansın TV kafası.

Sizden bi halt olmaz boşuna uğraşmayın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 22 Temmuz 2021; 15:45:14 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ben ulusalcı değilim.Ben Kemalist'im.Ben bu düzene muhalifim."Güya muhalif" arıyorsan Batı vakıflarından para alan gazetecilere bak,Ergenekon,Balyoz kumpaslarında,Açılım ihanetinde AKP'nin yanında yer alan gazetecilere bak. Muhalifiz dediysek Batı'dan para yiyenleri destekleyeceğiz demedik.

Demokratlık ülkenin demografik yapısı değiştirilirken ses çıkaranlara ırkçı demek değildir. Demokratlık özgür ve tarafsız olduğunu iddia eden basın içerisinde bir tane karşıt görüşü barındırmamak değildir. Demokratlık Batı ülkelerinde yaşayıp Türkiye'nin geleceği, için ahkam kesmek değildir.

Öyle boş beleş saldırılara izin vermem ben. Bir açığımız yok Allah'a şükür. Geçmişte kimseden para yemedim kimsenin önünde de eğilmedim. HİÇ KİMSE DE BENİM MUHALİFLİĞİME LAF SÖYLEYEMEZ.

Fahrettin Altun ise elinden geleni ardına koymasın. Batı'nın köpeklerinin maması kesiliyor diye üzülecek değilim.A Haber 'in Taraf'tan farkı yok. Medyascop'un da Taraf'tan. Kimin kimi desteklediği belli.

Hükümet yerine hümanistlere laf söylemişiz. Bu konuda herkes ilkin hükümeti eleştiriyor zaten. Böyle gereksiz yalanlara gerek yok. Medyascop gibi "özgür ve tarafsız" platformların sertçe eleştirilmesinin sebebi onlara karşı az da olsa oluşan güvendi. Çünkü insanlar harbiden de onları tarafsız ve özgür sanıyorlardı. Gerçek ortaya çıktı. Hümanistlikmiş. Papucumun hümanistleri.Bu ülkede yaşayan milyonlarca aç,yoksul insanlara hümanistlik yok da elin Afganına, Suriyelisine, Iraklısına mı hümanistlik var? Gavur parası yiyen gavurun kılıcını sallar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 22 Temmuz 2021; 9:57:39 >
Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @amadeus99
A
3 yıl
Yarbay

Doğu Perinçek kafası bu canım. Ne olduğunun bile farkında değilsin. Muhalifim diyen adam tam benim istediğim gibi düşünmeyen muhalifler var diye akp'liler, Fahrettin Altun ile kol kola muhalefeti linç etmez.

Üstelik linç etmen için bir sebep bile yok. Üstüne hükümeti eleştireceğin yerde çok sınırlı 3 5 isme tamamen kulaktan dolma şeylerle saldırmak tuhaf.

Daha garibi Medyascope özelinde alalım. Adamlar her görüşten kişiyi kanallarına çıkarıyor ve haber yapıyor medya dediğin tam bu. Taraf ile ise ilgileri yok. Tam tersine fetö Ruşen Çakır'dan nefret eder.

Türkiye'nin bir mülteci politikası yok, sığınmacılar inanılmaz sayıda çok fazla hata var geri dönmeliler, diye yayın yapıp duruyorlar. Akp'lilerle bağırma sebebin tam komedi. Mültecilerden bahsederken ırkı öne çıkarmak yanlış bu insanlardan nefret etmeyin demeleri. Olay bu. Adamları linç etme sebebiniz bu.

Artı adamlar basbayağı kuruluş. Reklam alamıyorlar malum akp ülkesindesin. AB ve bağımsız medya destekleyenlerden fon alıyorlar. Bu yüzden vatan haini diyorsun. Bahse girerim hiç izlemedin.

E bakıyoruz medyascope basbayağı abd karşıtı yayında yapıyıyor. AB'yi de mülteciler konusunda sürekli eleştiriyor. Nasıl olacak bu iş?
Goygoy yapıyorsunuz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 22 Temmuz 2021; 11:44:57 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Medyascop asla ama asla ABD karşıtı haber yapmaz.ABD'yi daha etkin olmadığı için eleştirir, eleştiri bu diyorsan.ABD'yi demokrasi ihraççısı olarak görür ve daha etkin olamadığı için eleştirir,eleştiri bu diyorsan.Mülteci olayını savunur ama mültecilerin neden oluştuğunu konuşmaz.Batı'nın ve ABD'nin rejimleri deviren ,mültecilere yol açan politikalarını komuşmaz. Yalnızca daha çok mülteci alınmasını savunur.Çünkü küreselcilik bunu gerektirir.

Ben bi ara sıkı takipçisiydim.Bilmeden konuşmayın.Atlantik ötesi adlı yayında Ruşen Çakır ile birlikte program yapan iki isim de ABD emperyalizminin maşalarıydı.Hemen her konuda sözü Kemalistlere getirip "CHP'nin Amerkan karşıtlığı azalmalı" derlerdi.Her konuda ABD'nin görüşlerini bir ABD'li gibi bize anlatırlardı.Çünkü ABD çıkarlarını savunurlar. Diğer yayınlarında PYD'nin PKK ile bağlarına asla değinmezler. Esad'ı bir katil olarak görürler ve YPG'yi özgürlük savaşçısı olarak görürler. ABD karşıtlığı denilen şey yalnızca bir masaldan ibaret.

Doğu Perinçek ile ismimin anılmasını zul sayarım.Ne yapmışım da aynı taraftayım? AKP politikalarını mı destekledim? AKP'den para mı yedim? Liberaller gibi AKP ile aynı yatağa girip çırılçıplak sokağa mı atıldım? Eğer özgür olduğunu iddia eden bir yayın organı belirli kuruluşlardan düzenli olarak para alıyorsa özgürlüğü tartışılır. Bu benim suçum değil Medyascop gibi kuruluşların suçu. Üstelik bu kuruluşlar utanmadan, sıkılmadan ülkenin geleceğinden endişe eden insanlara saldırdılar. HER ŞEYİN BİR BEDELİ VAR.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 22 Temmuz 2021; 10:13:39 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @amadeus99
A
3 yıl
Yarbay

Yahu medyascope ekonomi yorumcusu, MURAT KUBİLAY. La Türkiye'deki en Abd karşıtı ekonomist kim desen bu adam derim çokda severim.

Allah rızası için bir kez izlememişsin. Abd karşıtlığı çok yüksek seviyede.Resmen sallıyorsun şu anda.

Gönül Tol ile Ömer Taşpınar durum neyse onu anlattılar her zaman pyd ile pkk'nın aynı olduğunu Türkiye Abd ilişkisinde en önemli sorun olduğunu ABD'nin Afganistan'da batırdığını hep belirtiler.

Son mesajım zira dümdüz yanlış bilgilendirmeyi kasıtlı olarak yapıyorsun. Akp ile birlikte yaptığın tam bu Büyük ihtimalle ne döndüğünü görmeye başlarsında geç olur.

Artı medyascope nereden ne aldığını hiç gizlemedi. Bağımsız medya istiyorum diyorsan elini cebine at. 5 kuruş bağış yapmamışsındır.

Bak Nevşin Mengü'yü de linç ediyorlarki tamamen haksız sebeplerle.
Geriye sadece A haber kalacak bu kafa ile gidersek.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 22 Temmuz 2021; 10:29:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hopdediks-Dediğimdediks
B
3 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Hopdediks-Dediğimdediks

Medyascop asla ama asla ABD karşıtı haber yapmaz.ABD'yi daha etkin olmadığı için eleştirir, eleştiri bu diyorsan.ABD'yi demokrasi ihraççısı olarak görür ve daha etkin olamadığı için eleştirir,eleştiri bu diyorsan.Mülteci olayını savunur ama mültecilerin neden oluştuğunu konuşmaz.Batı'nın ve ABD'nin rejimleri deviren ,mültecilere yol açan politikalarını komuşmaz. Yalnızca daha çok mülteci alınmasını savunur.Çünkü küreselcilik bunu gerektirir.

Ben bi ara sıkı takipçisiydim.Bilmeden konuşmayın.Atlantik ötesi adlı yayında Ruşen Çakır ile birlikte program yapan iki isim de ABD emperyalizminin maşalarıydı.Hemen her konuda sözü Kemalistlere getirip "CHP'nin Amerkan karşıtlığı azalmalı" derlerdi.Her konuda ABD'nin görüşlerini bir ABD'li gibi bize anlatırlardı.Çünkü ABD çıkarlarını savunurlar. Diğer yayınlarında PYD'nin PKK ile bağlarına asla değinmezler. Esad'ı bir katil olarak görürler ve YPG'yi özgürlük savaşçısı olarak görürler. ABD karşıtlığı denilen şey yalnızca bir masaldan ibaret.

Doğu Perinçek ile ismimin anılmasını zul sayarım.Ne yapmışım da aynı taraftayım? AKP politikalarını mı destekledim? AKP'den para mı yedim? Liberaller gibi AKP ile aynı yatağa girip çırılçıplak sokağa mı atıldım? Eğer özgür olduğunu iddia eden bir yayın organı belirli kuruluşlardan düzenli olarak para alıyorsa özgürlüğü tartışılır. Bu benim suçum değil Medyascop gibi kuruluşların suçu. Üstelik bu kuruluşlar utanmadan, sıkılmadan ülkenin geleceğinden endişe eden insanlara saldırdılar. HER ŞEYİN BİR BEDELİ VAR.
Bu söz konusu kuruluşların hiçbirini takip etmedim daha önce. O yüzden net bir yorum yapamıyorum. Ancak bu kuruluşlar hiçbir yerden para almazsa nasıl yayın hayatına devam edecek?

Ve Amerikan yanlısı olmanın da neresi yanlış bilmiyorum. Bu gün dünyada yeniden 2 kutup var. Biri batı bloğu diğeri doğu bloğu. Batı bloğu malum. Doğu bloğunda kimler var?
Rusya, Çin, İran, Kuzey Kore. Ölüm ligi resmen. Bu adamlarla birlikte mi olmalıyız yani perinçekçi tiplerin istediği gibi?

Batıda demokrasi doğuda otokrasi var.

Batıda bireyin özgürlüğü doğuda baskı var.

Batıda görece gelir dağılımında adalet ve refah, doğuda fakirlik ve belli bir zümrenin semirmesi var.

Ha diyebilirsin şimdi ben tam bağımsız Türkiye'den yanayım diye. Bu tam bir ütopyadır. Günümüz dünyasında tam bağımsız olmak imkansızdır. Bugün Amerika bile tam bağımsız olmayı uzun süre idare edemez. Misal Japonya'da bir zamanlar tam bağımsız Japonya diyordu. Diğer ülkelerle ilişkisini kesti. 1853 yılında Amerikan gemilerinin namluları Edo sarayına çevrilince yanlış yaptıklarını anladılar tabi.

Ha bu arada dediğim gibi konuyu tam bilmiyorum. Amadeus gibi birilerini savunmaya gelmedim. Sadece iki konu hakkında fikir belirtmek istedim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
H
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Batıcılık Doğuculuk konu değil burada.Ben Batıcı olmasınlar,Perinçek gibi Doğucu olsunlar demiyorum.Batı emperyalse Doğu'da emperyal.Türkiye zaten Batı bloğunda.AKP ne kadar ayrılmak istese gibi görünse de öyle bir şey olmayacak.
Hemen şunu da ekleyeyim.AKP kendince bir denge politikası izledi.Hiçbir zaman Batı bloğundan ayrılmak istemedi.Yalnızca BOP planının çöpe gitmemesi için uğraştı.BOP'taki rolünün gitmemesi için uğraştı.

Amerikan yanlısı olmanın sorunu şu;Amerikan çıkarlarını savunmak.Çin yanlısı olmanın sorunu şu:Çin çıkarlarını savunmak. Ülkenin çıkarı ne ise onun taraftarı olacaksın. Medyascop gibi yanın organları "kim ne derse desin" Batı'nın ve ABD'nin borusunu öttürüyorlar bu ülkede. Batı, Türkiye'nin miyonlarca mülteci alınmasını ister,göndermesine şiddetle karşı çıkar.Bunlar da öyle.Batı Kürt Açılımı ister.demokratiklerşme adı altında özerklik ister.Bunlar da öyle.Batı Kemalizm'den vaz geçin, siyasal islam'a yönelin der.Bunlar da öyle.

Batıcı olursan Batı'nın çıkarlarını savunursun.Doğu'cu olursan Doğu'nun çıkarlarını.İşte sorun da bu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 22 Temmuz 2021; 11:33:12 >


Bu mesajda bahsedilenler: @by-ko
K
3 yıl
Yüzbaşı

Destek vermese şaşırtıcı olurdu.



K
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Hopdediks-Dediğimdediks

Ben ulusalcı değilim.Ben Kemalist'im.Ben bu düzene muhalifim."Güya muhalif" arıyorsan Batı vakıflarından para alan gazetecilere bak,Ergenekon,Balyoz kumpaslarında,Açılım ihanetinde AKP'nin yanında yer alan gazetecilere bak. Muhalifiz dediysek Batı'dan para yiyenleri destekleyeceğiz demedik.

Demokratlık ülkenin demografik yapısı değiştirilirken ses çıkaranlara ırkçı demek değildir. Demokratlık özgür ve tarafsız olduğunu iddia eden basın içerisinde bir tane karşıt görüşü barındırmamak değildir. Demokratlık Batı ülkelerinde yaşayıp Türkiye'nin geleceği, için ahkam kesmek değildir.

Öyle boş beleş saldırılara izin vermem ben. Bir açığımız yok Allah'a şükür. Geçmişte kimseden para yemedim kimsenin önünde de eğilmedim. HİÇ KİMSE DE BENİM MUHALİFLİĞİME LAF SÖYLEYEMEZ.

Fahrettin Altun ise elinden geleni ardına koymasın. Batı'nın köpeklerinin maması kesiliyor diye üzülecek değilim.A Haber 'in Taraf'tan farkı yok. Medyascop'un da Taraf'tan. Kimin kimi desteklediği belli.

Hükümet yerine hümanistlere laf söylemişiz. Bu konuda herkes ilkin hükümeti eleştiriyor zaten. Böyle gereksiz yalanlara gerek yok. Medyascop gibi "özgür ve tarafsız" platformların sertçe eleştirilmesinin sebebi onlara karşı az da olsa oluşan güvendi. Çünkü insanlar harbiden de onları tarafsız ve özgür sanıyorlardı. Gerçek ortaya çıktı. Hümanistlikmiş. Papucumun hümanistleri.Bu ülkede yaşayan milyonlarca aç,yoksul insanlara hümanistlik yok da elin Afganına, Suriyelisine, Iraklısına mı hümanistlik var? Gavur parası yiyen gavurun kılıcını sallar.
yazdıklarına %99 katılıyorum.



L
3 yıl
Yarbay

Umarım medyascope kapatılır. Mülteci güzellemesi dinlemek görmek bıktırdı





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 22 Temmuz 2021; 12:50:29 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hopdediks-Dediğimdediks
Z
3 yıl
Yarbay

Donanım haberde ekşici olduğunu bilmezdim.Gene akpli oldunuz hadi iyisiniz köftehorlar



Z
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Bu söz konusu kuruluşların hiçbirini takip etmedim daha önce. O yüzden net bir yorum yapamıyorum. Ancak bu kuruluşlar hiçbir yerden para almazsa nasıl yayın hayatına devam edecek?

Ve Amerikan yanlısı olmanın da neresi yanlış bilmiyorum. Bu gün dünyada yeniden 2 kutup var. Biri batı bloğu diğeri doğu bloğu. Batı bloğu malum. Doğu bloğunda kimler var?
Rusya, Çin, İran, Kuzey Kore. Ölüm ligi resmen. Bu adamlarla birlikte mi olmalıyız yani perinçekçi tiplerin istediği gibi?

Batıda demokrasi doğuda otokrasi var.

Batıda bireyin özgürlüğü doğuda baskı var.

Batıda görece gelir dağılımında adalet ve refah, doğuda fakirlik ve belli bir zümrenin semirmesi var.

Ha diyebilirsin şimdi ben tam bağımsız Türkiye'den yanayım diye. Bu tam bir ütopyadır. Günümüz dünyasında tam bağımsız olmak imkansızdır. Bugün Amerika bile tam bağımsız olmayı uzun süre idare edemez. Misal Japonya'da bir zamanlar tam bağımsız Japonya diyordu. Diğer ülkelerle ilişkisini kesti. 1853 yılında Amerikan gemilerinin namluları Edo sarayına çevrilince yanlış yaptıklarını anladılar tabi.

Ha bu arada dediğim gibi konuyu tam bilmiyorum. Amadeus gibi birilerini savunmaya gelmedim. Sadece iki konu hakkında fikir belirtmek istedim.

Alıntıları Göster
Çatlak ses yaratıp o arada da build up yapmak için satılık kalemleri paravan olarak kullanıyorlar.Güçlü bir ülke olsaydık çok seslilik belki evet ama türkiye gibi dış etkenlere açık gelişmemiş ülkelerin çok dikkatli olması gerek

Bunların bir diğer özelliği değer istismarı ve laf salatasıdır.-Suriler gitsin.+Ama insan hakları.Alt-rightçıların geliştirdiği tartışma teknikleri var.Söylemleriyle asla kazanamayacağın tartışmalara çekebiliyorlar.Oradan pay biç

Ve bazı hususlarda birlik olarak sert kararlar almalıyız.Mesela aşılama.Falan think tank kuruluşu,bilmem ne dernek,oluşum ne demiş hiç bakmayacaksın bile,hatta mümkün olan bütün legit yollarla baskılamaya çalışmak en iyisi.Yoksa korona virüs bizi bitirir

Suri meselesi de aynıdır.Hiç ülke 10 milyon ıvır zıvır ortadoğuludan sağ çıkamaz.Ölüm kalım meselesi varsa diğer konular rafa kaldırılır

Batı medeniyetine yüzünü dönmek ayrı,batıya ruhunu teslim etmek ayrı.Batıdan çıkan bütün önermeleri koşulsuz şartsız kabul etmek zorunluluğumuz yok.Yoksa 19.yüzyıl tipi sözde aydın özde türkler subhuman diyerek ırkçılık yapan akademisyenlerine de uyalım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 22 Temmuz 2021; 13:9:37 >