Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
812
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Mehmet Aydın Bey Bu Akşam 22.30'da Türkiye'de
K
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Mehmet Aydın Bey bu akşam 22.30'da Türkiye'ye getiriliyor arkadaşlar. Bakalım yargılama nasıl olucak, mahkemede neler söyleyecek. Böyle bir adam kafasında plan olmadan bence teslim olmaz.

Ayrıca ben bu adam yerinde olsam az aklımı kullanırım, yıllardır haber bültenleri bu adama sürekli "Tosuncuk" deyip hakaret ediyor, sosyal medyada hakaret ediliyor. Tüm haber kanallarını vs. mahkemeye verse aldığı tazminatlarla mağdurların borçlarını çoktan ödemişti. Kafası çok çalışmıyor demekki.



C
3 yıl
Yarbay

Bu herif kaçak olduğu için bitcoin kullandığını düşünürsek, parayı zaten bikaç yılda en z 8 e katladı. Şuan Tr deki mağdurlara ödeme yapsa yasal faizi 3 yılda ne kadar olabilir ki, hadi %100 olsun. Herif milletin parasını ödeyip, bir kaç yıl yatıp çıksa, kendini aklasa, kalan parayla zaten yine ömrü billah çalışmasına gerek yok.



G
3 yıl
Yüzbaşı

Maç olmasa karşılamaya giderdim
Kusura bakmayıversin gari





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4020D9D24 -- 3 Temmuz 2021; 14:30:26 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

L
3 yıl
Yarbay

"dön gel memedim özledik seni."
diye şiir yazdılar adam döndü ya la ülkeye simülasyonda sıradan bir gün daha





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 3 Temmuz 2021; 14:56:50 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
3 yıl
Yarbay

Adam dolandırdığı para ile btc den dünya kar edip dolandırdığı paralarla geri milletin alacaklarını ödeyip yüklü servetle 1sene sonra tekrar dışarı çıkıp rahat rahat yaşıycak :D



R
3 yıl
Binbaşı

jetfadıl nasıl hala ortalıkta dolanıyorsa bu da seneye dışarı çıkar, hatta günün birinde thodex dolandırıcısı da gelir aynısını o da yapar. fav atın bekleyin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.