Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
788
Tıklama
1
Öne Çıkarma
MSI Notebook ve Monitör Kampanyası
D
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Sinerji Bilgisayar da Gaming Notebook ve Monitörler de kampanya yapılmış fiyatlar oldukça iyi kontrol etmenizi tavsiye ederim.

https://www.sinerji.gen.tr/msi-gaming-notebook-ve-monitor-kampanyasi-cp-254





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadman92 -- 29 Haziran 2021; 17:20:31 >

B
3 yıl
Yarbay

G242'nin fiyatı güzel ama ölü piksel vs. çıkarsa iadede uğraştırıyorlar gibi görünüyor. 1500 TL üstüne kargo bedeli almak da güzelmiş bu arada. :)



P
3 yıl
Yüzbaşı

G242 fiyatı güzelmiş , ıps ekran olması da iyi



L
3 yıl
Yüzbaşı

Monitörlerde indirim öncesi bindirim yapılmış, amazonda daha uygun fiyatlar. Bir tek g242'de gerçekten indirim gördüm. Eger 2021'de 24" 1080p almak isteyen varsa değerlendirebilir.

Ancak bu monitör özelinde yaptığı yanlış bilgilendirmeden ötürü firmayı kınıyorum. Msi'ın G242 modeli, Gsync compatible'dır. Kendi sitesinde dahi bu yazmaktadır. Ancak sinerjideki açıklamasında gsync yazıyor. Monitörün donanımsal olarak gerçekten gsync özelliği olması ile yazılımsal olarak gsync uyumlu olması arasında fersah fersah fark var. Bu tarz misleading pazarlama çabaları artık komik olmaktan öteye gidemiyor, yazık.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.