Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
815
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Viewsonic panel arızası ve teknik servisin cevabı
S
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

VX2758-2KP-MHD monitörümü bu sorundan dolayı teknik servise (KVK) gönderdim. Bugün yapılan işlem açıklaması şu şekilde oldu;


"Cihazınız tüm testlerden geçmiştir. Aynı model cihazlarla karşılaştırılmış olup standartlar dahilinde olduğu görülmüştür."


Sorun ilk aldığım günden beri devam ediyor. Her zaman değil ama bazen oyun oynarken bu sorunu yaşıyorum. Ne yapmam lazım önerisi olan var mı?
Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn.90 -- 28 Haziran 2021; 12:40:23 >

B
3 yıl
Yarbay

Videoyu izlemek için tıklayınız
Sorun yukarıdaki gibi. Başka bilgisayarla denediğinizde de aynı sorun oluyorsa monitörde sıkıntı vardır. - Denemişsinizdir ama yine de yazayım. - İadesi veya değişimi yapılmalı. Attığım videoyu da gösterirsiniz hiç olmadı. Model ve marka aynı çünkü.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 29 Haziran 2021; 13:44:6 >

A
3 yıl
Er

Merhaba aranıza çok yeniyim bir problemim var nereye yazacağımı bilemedim. 1060 6gb ekran kartı ve monitör olarak Benq xl2546 kullanıyorum Geçenlerde İntel işlemciden Amd işlemciye geçtim 144 hz'den 240 Hz'ye geçtiğimde videodaki gibi bir problemle karşı karşıya kalıyorum bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilicek birileri varmıdır aramızda ?










DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.