Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
388
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ailevi bir mevzudan dolayı silinebilir.
M
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Ailevi bir mevzudan dolayı silinebilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurexThedesa -- 9 Ağustos 2022; 16:18:1 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @burak jr
G
3 yıl
Yarbay

Hocam hayatınızı , kariyerinizi stabil hale getirmeden evlendiğiniz için pişmanlık var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Teğmen

hocam öncelikle benim yaşım daha küçük 19 fakat ailemden dolayı özel sektörü biliyorum birde özel sektörde çalışmışlığım var işiniz gerçekten aşırı zor o saçma sapan insanların hakaretlerini laflarını tafralarını 3 kuruşa çekiyoruz insanın gerçekten psikolojisini bozuyor istifa konusuna gelirsek eğer çocuğunuz yoksa (umarım yoktur gerçekten mükemmel olur olmaması) eşinize bu istifa konusunu açmanızı öneririm eşinizin haberi olsun yani ona haber vermeden istifa etmek ayıp olur

Birikmiş tazmian ve izinlerinizin yanmaması için ne kadar süre gerekiyor? Ne kadar süre çalışırsanız ve istifa edersiniz yanmaz? Eğer 3-5 yılı geçmiyorsa psikiyatriye danışıp bunları anlatıp ilaç kullanmaya başlamanızı öneririm gerçekten bu mobbingi kaldırmanıza yardım edecektir.



M
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Stabil diye bi şey nasıl olacak ki. Devlet memuru değilsen her an her şey olabilir dışarda. O yüzden bekleyemezdim pişman değilim.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mrslimshady
S
3 yıl
Yüzbaşı

Sizin işinizi nasıl öğrenebiliriz? İlla ki bölümü okumanız mı gerek dersiniz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Yüzbaşı

Hocam bende yazılım teknikeriyim 21 yaşındayım mühendisliğe tamamlayacağım Allahın izni ile bir sakatlık olmazsa. Şu an işsizlikten can sıkıntısı çekiyorum yeni mezun olduğum için kimse iş vermeye yanaşmıyor.

Hocam yazılım alanı geniş biliyorsunuz, farklı alanlara geçmeyi planlasanız daha iyi olmaz mı? Yurt dışına gidin diliniz varsa veya yurt dışında ki bir şirketle çalışın ilerleyen dönemlerde istiyorsanız?

Yazılım sektöründe çok fazla iş imkanı var Web veya mobil geliştiriciyseniz zaten birde geçmişten tecrübeniz varsa güzel bir şekilde başka iş bulabilirsiniz. Yöneticilerin çoğu bu ülkede kendini kral ağa sanıyor maalesef. Bunu sen nereden biliyorsun derseniz sizin yaşlarınıza yakın bir akrabam var oda kendisi mühendis bu sebepten ötürü kaç tane iş değiştirdi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.