Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
324
Tıklama
1
Öne Çıkarma
FromSoftware'in yeni oyunu Elden Ring nihayet bu hafta tanıtılıyor gibi
L
3 yıl
General
Konu Sahibi

FromSoftware'in yeni oyunu Elden Ring nihayet bu hafta tanıtılıyor gibi



FromSoftware'in heyecanla beklenen yeni oyunu Elden Ring çok yakında detaylı bir şekilde tanıtılacak gibi duruyor. FromSoftware'e yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre oyunun tanıtımı, Geoff Keighley'nin 10 Haziran'da düzenleyeceği Summer Game Fest etkinliğinde yapılacak.



10 Haziran tarihi için ilk sızıntı ResetEra forumlarının tanınmış ismi Omnipotent'ten geldi. FromSoftware oyunları için geçtiğimiz yıllarda güvenilir sızıntılar veren Omnipotent, Elden Ring tanıtımına çok kısa bir süre kaldığını söyledi. Bunun ardından sektörün bilinen isimlerinden Jeff Grubb da oyunun 10 Haziran'da tanıtılacağını belirtti.



Hidetaka Miyazaki ve George R.R. Martin imzalı Elden Ring ilk kez E3 2019'da kısa bir sinematik fragmanla tanıtılmıştı. Ancak bu kısa fragmanın ardından FromSoftware ve Bandai Namco tamamıyla sessizliğe gömüldü. Geride bıraktığımız iki yıllık süreçte oyundan tek bir kelime bile duyamadık. Umuyoruz bu hafta bu sessizlik nihayet son bulur.



FromSoftware ve Hidetaka Miyazaki bugüne kadar Dark Souls serisi, Bloodborne ve Sekiro: Shadows Die Twice gibi yapımlarla oyun dünyasında büyük ses getirmeyi başarmıştı. Sıkı bir hayran kitlesine sahip olan FromSoftware'ın yeni projeleri müthiş bir heyecanla bekleniyor.






Kaynak:https://wccftech.com/elden-ring-will-be-part-of-summer-game-fest-2021-rumor/

 Haberi Portalda Gör

Yaptıkları oyuna bakarsak (SEKİRO) en beğendiğim oyun firması şu an bu.
Yoruma Git
V4LKyR - 3 yıl +3
B
3 yıl
Teğmen

Bloodborne 2 nerede demezlermi adama



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

V
3 yıl
Yarbay

Yaptıkları oyuna bakarsak (SEKİRO) en beğendiğim oyun firması şu an bu.




D
3 yıl
Yarbay

Hiç beklentim yok



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

M
3 yıl
Yarbay

Başlığa bak "haftaya tanıtılıyor gibi"



U
3 yıl
Yarbay

Zor olacağı için oyunu değil de tam çözümü bekliyorum ben. Sekiro yu emin çıtak tan izledim, baya zevkli oldu 😁



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

D
3 yıl
Yarbay

Haftaya değil 3 gün var şunun şurasında




K
3 yıl
Binbaşı

ayıla bayıla oynarız yine soulborne hayranları olarak ta benim asıl merak ettiğim from software un oyuncuyu süründüren gıdım gıdım hikaye anlatımıyla George R.R. Martin hikayesi nasıl işlenecek.




D
3 yıl
Yarbay

Hidetaka Miyazaki oyun dünyasının taçsız Kralı




M
3 yıl
Yarbay

kalitesini bozmayan, üstüne koyan tek seri. Souls serisindeki her oyun birer şaheser niteliğinde. DS2de biraz kalite düşüklüğü vardı. onun dışında ds1, 3, sekiro, bloodb hepsi mükemmel oyunlar. böyle devam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
3 yıl
Yarbay

Oyundan alacağın zevkin 10 da 1 ini alamazsın çözüm falan izlersen.Tavsiyem youtube bile kullanma bu oyunu oynarken. Souls oyunları bu şekilde o kadar zevkli ki.




D
3 yıl
Yarbay

Yeter artık bıktık beklemekten gelsin artık




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.