Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
970
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Rainwater Superior su arıtma sistemi
D
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, öncelikle konu açmadan önce forum içinde bu marka ve model üzerine araştırma yaptım ancak gerekli bilgi olmadığını gördüm.
Konuya dönersek; bu markadan bir su arıtma sistemi kullanan varsa fikirlerini merak ediyorum. Bize anlatılan kadarıyla çoğu hastane bu markayı kullanıyor. Superior modelini ise bize önerdiler ancak hakkında pek bir bilgi bulamadım. Daha öncesinde Royal Green Lux Plus cihazını ileride almak için not etmiştim. Özellikle bu iki cihaz arasındaki farkları merak ediyorum.
Her iki cihazında linki:
https://rainwater.com.tr/superior-evsel-icme-suyu-sistemi
https://royalgreen.com.tr/urun/ro-lux-plus-su-aritma-cihazi//



O
2 yıl
Yüzbaşı

Merhabalar,
Konuyu hortlattım ama şu an ben de arıtma cihazı almak istiyorum. Aynı şekilde Rainwater Superior, Royal Green Lux Plus ve Buzsu Code modelleri arasında kaldım. Siz hangisini tercih ettiniz acaba?
Bu 3 su arıtma cihazı hakkında bilgi verecek var mıdır acaba?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
2 yıl
Çavuş

Bende yorum almak isteirm




Bu mesajda bahsedilenler: @OSİBAY
O
2 yıl
Onbaşı

son zamanlarda ben de arıtma bakıyordum, googlayınca rainwater dünyanın en iyi arıtma cihazı diye çıkıyor, pek bilgi-karşılaştırma görmedim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
2 yıl
Yüzbaşı

merhaba. Dünyanın en iyisi rainwater mi bilemem tartışılır ancak piyasadaki sistemlerden daha kaliteli kesin. Yaklaşık bir yılı aşkın süredir superior kullanıyoruz. Evde 5 kişiyiz neredeyse sebze meyvemizi dahil bir kez arıtmadan geçiriyoruz. Su akış hızı çok yüksek değil bunu kesinlikle söylemeliyim özellikle dairenizde su basıncı düşükse sizi sürahi doldurana kadar deli edebilir. O kadar ağır akıyor bizimki. Ama şunu söylemek isterimki filtresi kesinlikle diğer arıtmaları 4e katlar. Su tadı hiç değişmedi hiçbir şekilde bir sıkıntı yaşatmadı maşallah. Tanıtımcı arkadaşların ekipmanlarından bende edindim internetten ve değerler hala ilk ay takıldığı değerler ile yaklaşık olarak aynı. Tankı gerçek çelik ve kapasitesi geniş aileler için yeterli. Benim en sevdiğim makine hiç yer tutmuyor. Tankını mutfakta kullanamadığımız bir köşe var oraya attık filtre setide dolap yanına asıldı. Sanki makine hiç yokmuş gibi dolapta hiçbir şeyin yeri oynamadı. Ben en çok bu yönünü beğeniyorum. Yarın bir gün taşınsanız her yere koyabilirsiniz ki bu bence çok önemli.
Cihazın en büyük dezavantajı ise filtre fiyatı. 850 liraya filtre satıyorlar UYARI. Gerçi brn ölçüm yapmadan filtre değiştirmem şahsen ancak herkes takip edemiyor ve yaklaşık yılda bir değişim öneriyorlar. Cihazın kendisi zaten pahalı üstüne üstlük filtre de pahalı olunca insanın canını sıkmıyor değil. Eksisine artısına rağmen bizim bütün ev halkı çok memnun cihazdan. Suyu çok güzel. Bugün olsa belki bu fiyatlara almayabilirdim belki ama kesinlikle aklımda kalırdı diye düşünüyorum. İlgilenenlere duyurulur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
geçen yıl
Er

EKŞİ SÖZLÜKTEN ALINTI  rainwater nsf onayı aldığı iddia ettiğini ancak nsf onaylı olamadığı yazılmış



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.