Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
926
Tıklama
0
Öne Çıkarma
World Of Warcraft hakkında.
T
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar selam. Uzun zamandır mmorpg oynamak istiyordum. En son bu serüvenim Silkroad Online ile son bulmuştu ve üstünden de çok uzun zaman geçmişti. İsmini çok duyduğum ama bir türlü başlayamadığım WoW'a başlamak istiyorum. Yardımcı olacak isteyen birileri çıkarsa çok memnun olurum.



C
3 yıl
Binbaşı

Öncelikle battlenetten bir üyelik açıp lvl 20 ye kadar oynayabilceğin bir trial üyelik aç kendi oyun tarzına göre klaslara oyun dünyasına vs bak hoşuna gider ve oynarım ben bu oyunu diye karar verirsen ona göre bir aylık game time ile shadowlands paketini alabilirsin tabiki oyuna devam ederken türk oyuncularla mı oynayacaksın yoksa tek başına mı takılacaksın ally mi horde mi oynayacaksın ona görede tercihler yapman gerekecek mesela ally oynarım türklerle diyorsan en fazla ally topluluğu silvermoonda ya horde dersen tn serverında tabiki her seçimin bir avantajı dezavantajı olacak tek oynarım dersen full olmayan bir server seçebilirsin genelde doomhammer ve turalyon serverı yeni oyuncular için bende doomhammerda 3 senedir oynuyorum yeni yeni türk oyuncularda geliyor küçük bir guild bile kurup dungeon pvp vs şeyler yapıyoruz sormak istediğin merak ettiğin şeyler olursa sorabilirsin. ..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
3 yıl
Yarbay

Gunde minimum 4-5 saatini harcamadigin surece oynamanın pek mantıklı olmadıgı bir oyun. Hele ki Shadowlands (son genisleme paketi) ile geldigi noktada oyun cok kapsamli bir hale geldi. Haftalık olarak tamamlaman gereken seyler var. Bunlar cesitli dungeonlar,battlegroundlar,arenalar vs... Kisacasi vaktin bolsa ve sosyal bir insan degilsen oyna. Aksi halde onermem.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.