Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
774
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2 xbox kolunu pc ye bluetooth ile bağlama
A
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. Forumda yeniyim konuyu yanlış yere açıyorsam kusura bakmasın modlar. 2 xbox kolunu masaüstü bilgisayara bluetooth dongle ile bağlarken sorun yaşayan var mı. Bende bir adet kol var ikinci kolu almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim bluetooth adaptörü ile mi bağlamak mantıklı olur yoksa direkt xboxın kendi wireless adaptörünü mü almak gerekir. Kollar Xboxın 8/9. nesil bluetoothlu kolları bu arada.



S
3 yıl
Yüzbaşı

Xboxun wireless adaptörü eski kollar için. Yeni kollar için 1 tane bt5.0 dongle alıp devam edebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

bir bluetooth dongle a birden fazla aynı cihazı bağlayınca sorun yaşayan olduğunu söyleyenler okudum. acaba 5.0 alınca mı ortadan kalkıyor bu sorun ayrıca önereceğiniz marka model var mı zira birbirinden fiyatları cok farklı bu adaptörlerin


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sylisyum
S
3 yıl
Yüzbaşı

Bazı problemler bende yaşadım. Usb3.0 portunda bir kolu görüp birini görmedi... Garip şekilde Usb2.0a takınca sorun çözüldü.

Çoğu yerde *bt5.0ların daha az kesildiğini gördüğüm için bu tarz sorulara 5.0 alın yanıtını veriyorum. Tak çalıştır markasız bir 4.0 dongle almıştım aşağıdaki gibi.2. kolda 1-2 gereksiz kesilme yine yaşandı ama hepsi kısa süreliydi o yüzden dert etmedim. 4.0 alsanız da büyük bir sorun olmaz özetle. Ucuz bir şey alıp devam edin bence. Seçim sizin.


< Resime gitmek için tıklayın >


edit:düzeltme





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 4 Haziran 2021; 18:49:45 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ahcebre
A
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

teşekkür ederim yorumların için




Bu mesajda bahsedilenler: @Sylisyum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.