Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
728
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bebek odasına klima tavsiyesi
K
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Üstadlar,

Evet başlıkta da belirtildiği üzere 7 aylık kızım için bu Antalya sıcaklarında başa çıkmak için bir arayışa girdim. Odasına tavan vantilatörü taktırmıştım ama oda sıcaklığı şimdiden 30 derecelerin üzerine çıkmaya başladı. Çok fazla çekincem olmasına karşın yaptığım araştırmalar sonucu dikkatli kullanımda sorun oluşturmadığını yazmış birçok anne-baba.

Daha yaz sıcaklarını bile görmedik ve kızım şimdiden kan ter içerisinde uyanıyor ve çok rahatsız uyuyor. Bazı günler havalar normal olduğunda uykusunu güzel almakta. Anladığım üzere kızımda benim gibi sıcakları çok sevmiyor.

Belki evinde çocuğu için kullanan vardır, wifi özelliği olursa odaya girmeden ayarlayabileceğim için güzel bir özellik diye düşündüm. Bütçe max 3,5-4bin.

Özellikleri arasında yazdığım gibi wifi, sessiz çalışma, yavaş salınım vb gibi özellikleri olan fiyat/performans ürünü tavsiyesi olan varsa çok sevinirim.

Teşekkürler.



K
3 yıl
Yarbay

Merhaba. Öncelikle bebeğinize güzel ve uzun ömür,sağlıklı bir yaşam diliyorum. Bebek odasında klimayı şahsen çok tavsiye etmemekteyim. Seçeceğiniz sıcaklık değeri,fan hızı ve üfleme yönü çok önem arz ediyor. Bunlara dikkat ederseniz sorun yaşamazsınız.

Kaç m² alanda kullanacaksınız ?

Klima tavsiyelerini ana konu üzerinde toplamaktayız. Sizleri klima tavsiyesi mesajlarınız için ana konuya davet ediyorum.
(Tıklayarak ulaşabilirsiniz) 

Saygılarımla...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.