Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
825
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TpLink td9970v3 İnternet Hızını Düşürmesi
V
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar. Elimde yukarda yazılı modem var ve Netspeed sağlayıcısından 35 mbps İnternet kullanıyorum. Geçenlerde ansızın hızım 4 mbpse düştü ve arıza kaydı açtırdım teknik ekip geldi ve hattınızda sıkıntı yok modem hızı düşürüyor olabilir dedi ve hızımı ayarladılar gittiler. 2 gün sonra tekrar 4 mbpse düştü benim anlamadığım modem nasıl düşürebilir? Şuan aynı model farklı bir modem ile denesem 35 mbps alabilir miyim? Şayet alırsam illa kendi modemimi değiştirmem mi gerek bir çözüm yolu var mıdır?




< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex. -- 27 Mayıs 2021; 16:16:46 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Durum güncellemesi: Aynı model farklı modem ile denediğimde sorun düzeldi. Şimdi gözlemleyeceğim ilerleyen günlerde de yine hız düşmesi olacak mı diye. Benim modemimide farklı eve taktığımızda orada da sorunsuz çalıştı. Bu durumda sorun bina kutusundan daireye olan kabloda diye tahmin ediyorum. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.