Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
429
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Şifresini unuttuğum Gmaili nasıl tekrar elde edebilirim?
M
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Knight için hesap açmıştım gmailde. Oyun hesabının şifresini unuttum, gmailin şifreyi de unuttum. Gmail şifreyi sıfırlaya tıklıyorum, önce telefona kod gönderiyor sonra da devam etmek için şifresini unuttuğum mailime tekrar kod gönderiyor, onu istiyor. ben zaten mailime ulaşabilsem neden şifreyi sıfırlamakla uğraşayım? paradoks gibi oldu, ben şifreyi sıfırlamak için adım atıyorum o beni tekrar başa yolluyor. hesabın hangi gün hangi saat kurulduğunu bile kaydettim ama google'a ulaşamıyorum tabii ki. google'ın ulaşabileceğim bir adresi vs var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
3 yıl
Yarbay

Hiçbir şekilde geri alamazsınız. Google bu konuda çok katı.

Zamanında facebook şifremi unutmuştum. Facebooka kimlik resmimi attım hesabımı geri verdiler ama. Google bu konularda pek uğraşmıyor. Benim de bir sürü şifresi unutulmuş hesabım var. Eğer yolunu bulursanız mutlaka bana da haber verin size zahmet. Ben çok uğraştım ...



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Yüzbaşı

Gmailde miydi hotmailde miydi bir arkadaşım mailleşmişti, hesabım çalındı vb diye. Onlar da size en son kimden mail geldi diye sormuşlardı, arkadaşım hatırlamadığı için hesabı geri alamadı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.