Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
591
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Protonlar nasıl alinirmi
F
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba otomatik vites proton buldum klima vs hepsi var 20 bin isteniyor pazarlıkla biraz daha düşülür nasıldır bu araçlar kullanan arkadaşlar varsa bu forum altina yorumlarını bekliyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Yüzbaşı

Hocam konudan bağımsız olacak ama araç için önce usta bakın var mı yok mı diye.Yakın zamanda 1997 model otomatik corsa aldım tamirci bulamıyorum 1 milyon nüfuslu şehirde



K
3 yıl
Yüzbaşı

Bir dönem tüm Proton konularına yorum yazardım mutlaka :) nedendir bilmiyorum çok sempatik geliyor tüm modelleri, savy, waja, 415-416, hele de Gen2. Halen Gen2 gördüğümde heyecanlanırım. Düşük kalite, büyük şehirler harici usta bulunamaması, yedek parça bulma zorluğu, artık piyasada çok az sayıda olması, ikinci eldeki zayıflığı, eş dostun son sahibi olursun muhabbetlerine rağmen sahip olmak istediğim bir araçtı Gen2.
Bunlar ciddi problem olabilecek konular, bulunduğunuz ilde usta ve yedek parça konusunu netleştirin bence mutlaka, bahsettiğiniz model 415 veya 416 muhtemelen. 98-99 model aralığında fiyat performans olarak ideal bir araç, konforlu. Fiyatı da piyasaya göre makul.
Yine de piyasada daha fazla bulunan, rağbet gören bir marka tercih ederseniz kafanız daha rahat olabilir. Protonun miadı çoktan doldu ülkemizde.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.