Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
722
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Stres olmaya başladım aile baskısı mezunluk
I
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

netlerim aylardır 70 bandında artmıyor ya dikkat hatası yapıyorum ya da konuyu unutuyorum tyt ise 105 üstünü nadiren görmeye başladım ayt yoğunlaşmam tyt köreltti. Türkçede 12y gelmişliği bile var. Kasım aralıkda bile 2, 3 denemem +110 yakalamışken şimdi genel olarak +100 105 dolaylarında.

itü uçak için mezuna kalıp risk aldım, geçen sene yök atlasa göre ortalama 77 net ayt ve yaklaşık 103 tyt var stresin bir kısmı iyidir ama ailemde baskı yapmaya başladı sonuçları gördükçe geçen sene yazacaktın gibisinden tek başıma yalnız çalışıyorum sene başından beri pek çok deneme grubu cozum grubuna da girdim ama pek faydaları olmadı.

Elimde kitap kaldıkça stres yapıyor bu yüzden kitap almayı da bıraktım, günlük yazıcıdan çıkartıp temizliyorum 1 günde 1 bölüm denemesi bitirme yapıyordum ramazan çok etkilemeye başladı.

Sınava 10.sınıf yazından beri beri hazırlanıyorum.

Bu stresi nasıl yenerim şuanda kırılma noktasında gibi hissediyorum.



G
3 yıl
Çavuş

acilen çıkın bu durumdan ilk 100lük adamı bile yamultur bu durum ayt netleri çok rahat artar sadece sakinleşin size iyi gelen bir şeyler yapın biraz ve kendinize her daim güvenin güven eksikliği gerçekten çok etkiliyor bilseniz dahi yapamıyosunuz



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
3 yıl
Er

B planı yap knk . Olmazsa şuraya girerim vs. bu seni baya rahatlatır ya.
Benim b planı istediğim yer gelmezse intihar etmek. Sen başka bölümler ve alternatifler bul.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
3 yıl
Onbaşı

50 gün cok uzun bence deneme ritmiyle beraber rahat cikarsiniz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
3 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: sorudelisi

B planı yap knk . Olmazsa şuraya girerim vs. bu seni baya rahatlatır ya.
Benim b planı istediğim yer gelmezse intihar etmek. Sen başka bölümler ve alternatifler bul.
ne salak adamsın ya. aptal saptal düşünceler. hayatı çok dolu yaşamak varken gereksiz meslek takıntısı yüzünden düşündüğü şeye bak. ciddi söylemediğini biliyorum ama söylemek istedim bunları.

ayrıca bir matematiksel hesap yapayım sana. atıyorum boun mezunu olsan max 6 ile başlarsın. mühendis olarak. fakat diyelim mükemmel birisin ve 20k ile başladın. 23 yaşında mezun oldun mu, 40 yaşına kadar bu paraya dokunmadan biriktirdiğinde 4 milyon lira yapıyor. paraya da biraz hakimsen bilirsinki 4 milyon lira ile sadece fakir sayılmazsın. ki bu paraya 40 yaşına kadar dokunmucaksın.


hesap bu yani dostum. konuyu açan adama da söylemiş olayım sana da. üniversitelere direkt olarak net hedef belirlemek , alacağın maaşı düşünmek saçma yani. o yüzden mücadele edelim sonuna kadar. olursa ekime kadar olmazsa


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 yıl
Onbaşı

Kaçtan bıraktın mezuna?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl
Er

Sen de haklısın o adam da . Ben de karşıdaki düsünenim hatta ben sınava bile girmek istemiyorum



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hankm00dy
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.