Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
398
Tıklama
0
Öne Çıkarma
50 metre uzaktan wifi çekme
R
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. Yazlıkta evimizde ne yazık ki internet yok. Türk Telekomu aradım fakat boş port bulunmadığını söylediler. Taahütsüz ve altyapısız internet bulamadığım için yazlıkta gazinoda bulunan interneti evdeki bilgisayara çekmeyi düşünüyorum. Gazino ile ev arasında 50 - 100 metre var. Ben bu uzaklıktan wifi nasıl çekebilirim?
Bu ürün işimi görür mü?
https://www.hepsiburada.com/magbox-7601-150-mbps-3-dbi-antenli-genis-menzil-wifi-adaptor-p-HBV00000PLOWH?magaza=DepoTrakya



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

H
3 yıl
Er

Bu cihazla 2 metredeki sinyali cekemezsin hocam. No name urunler genelde uzer.

https://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-nwd-6505-150mbps-433mbps-dual-bant-kablosuz-ac-usb-adaptor.html?utm_source=search&utm_medium=Nwd&utm_campaign=Nwd

Su urunu incele dedim kendim kullaniyorum ve oldukca memnunum.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
3 yıl
Binbaşı

hocam,şimdi şöyle bir olay var.gazinodaki internet evinize kaç diş geliyor.nereye geliyor mesela salona kadar mı geliyor,yoksa örneğin balkona tek diş şeklindemi geliyor,geliyorsa hızı ne kadar.yoksa hiçmi gelmiyor kablosuz bağlanabilmeniz için bunlar çok önemli,size yardımcı olabilmemiz için bunları bilmemiz gerekiyor.bunların tespitini yapın,ürün almadan yada alarak size yardımcı olabilelim.


saygılar....................................



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.