Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
246
Tıklama
0
Öne Çıkarma
WAMPP SERVER
P
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Herkese selamlar...

Konuyu nereye açıcağımı tam kestiremedim yanlış yere açtıysam şimdiden kusura bakmayın..

WAMPP SERVER kullanıyorum php kodları ile PDO bağlantısı yapıyorum mysql e uwampp ile çalışırken bir sorun olmuyor ancak wampp da baglan.php sayfam (kodlar hiç bir şekilde değişmeyip sadece host sağlayıcılarını değiştirdiğimde) catch de kalıyor. Bunuda wampp server açıkken php dosyamda kod değişikliği yaptığımda anladım aldığım. CTRL+F5 gibi basit şeyler denedim ancak bir yararı olmadı. Tarayıcı olarak opera kullanıyorum acaba wampp ile opera uyumlu mu çalışmıyor. Bu sorunu nasıl halledebileceğimi bilen biri yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler...



P
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Bu arada wamppım düzgün çalışıyor yani turuncuda filan kalmıyor yeşil renkte



T
3 yıl
Yarbay

catch'te kaldığı satır no ne ise oradan yola çıkarak sebebi bulabilirsin, uzaktan kod ve host platformu bilmeden sebebi tahmin etmek zor.

bu arada Wamp Xamp Uwamp (ilk kez duydum) vs pek önerilmez cunku bircok gereksiz özellik, eklentilerle dolu oluyor. Önerim Apache, MySQL ve PHP'yi ayrı ayrı kurmak hem o zaman sürece de daha hakim oluyorsunuz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 29 Nisan 2021; 23:53:36 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Sıkıntılı local servisleri olduklarını bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederim hocam




Bu mesajda bahsedilenler: @vonderplanitz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.