Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1178
Tıklama
0
Öne Çıkarma
88 Mbit tanımlı ancak kapasite hızınızdan dolayı 19 Mb alabiliyorsunuz.
T
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle herkese merhabalar. 2 gün önce ttnet taahütümün bitmesi üzerine türknete geçiş yaptım. Siteleri üzerinden adres ile sorguladığımda 35mbit ve +10 tl ile 82 mbit'e kadar alabileceğim aktarıldı. Geçiş işlemleri tamamlandıktan sonra hız testi yaptığımda 20,3 aldığımı gördüm. Kendileriyle iletişime geçtim ve kontrolleri sağladıklarını +10 tlye 84 mbit desteklediğini gördüklerini tarafıma belirttiler. Bende eğer hızı alabileceksem geçmek istediğimi belirttim ve talep oluşturdum. Aradan bir kaç saat geçmesinin ardından hattıma 88mbit tanımlı ve paketimin 100 mb olduğunu dile getirdiler. Ancak kapasite hızınızdan dolayı modeme 19 mbit ulaşmaktadır diye not düşmüşler. Şimdi benim anlamadığım zaten ilk bağladıklarında sitelerinden kontrolde 20,3 alıyordum. 10 TL fark verdim ve şuanda aldığım 19.3 mbit ayrıyetten 10 TL de faturama ek yapıldı. Burada bahsettikleri kapasite hızınızdan dolayı modeme 19 mbit ulaşmaktadır muhabbetini bir türlü anlayamadım. Ben ttne kullanırken zaten 27mbit hızı aynı port kablo üzerinden almaktaydım. Arkadaşlarımın tavsiyeleri üzerine türknete geçtim ancak hem 10 TL fazla para talep edip hemde bana öncekinden bile daha düşük hız vermeleri moralimi çok bozdu. Eğer ki çözüm sağlayamazsam en kısa süre içerisinde iptalini sağlayacağım.



M
3 yıl
Yarbay

Bahsettiğiniz şey çok saçma, hattınız 80 kaldırıyorsa neden 20 alıyorsunuz ? neyip kapasitesi düşükmüş ?



_
3 yıl
Yarbay

Modem ara yüzünden hattınızın hızını ve değerlerini bulup paylaşırsanız durumu kontrol edelim. Hız testlerini kablolu yapmalısınız.



T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, hat değerlerinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.