Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1322
Tıklama
2
Öne Çıkarma
guneymehmeet nickli çocuk tarafından dolandırıldım
S
3 yıl
Er
Konu Sahibi

@guneymehmeet nickli çocuk tarafından 60 tl dolandırıldım. Yaşananları detaylıca paylaşmama gerek yok, çünkü kendisi hala olayın ciddiyetinin ve bilincinin farkında olmadığından pişkin pişkin cevap vermeye devam ediyor. Bir benim profilime bakın bir de bu çocuğun profiline geçmiş mesajlarına bakın anlarsınız. Sırf eski üye göründüğünden ve 60 tl için bu şekilde kendi başını yakacağını düşünmediğimden parayı papara üzerinden gönderdim. Belki de 60 tl için uğraşmayacağımı düşündü ama avukatıma bilgi verdim gerekli işlemleri başlatmıştır. Ödeyeceği mahkeme ve avukatlık masraflarının dışında ailesine ve çevresine nasıl rezil olacağını görecek. Papara hesap tam ismini paylaşıyorum Mehmet Emin Güney.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @guneymehmeet
4
3 yıl
Er

Başlık sahibi içeriği paylaşmadığı için ben de konu içeriğini paylaşmıyorum ama aramızdaki mesajlaşmalar okunduğunda malum şahsın maalesef dolandırıcı olduğu ortada.

Mesajlar duruyor umuyorum ki yöneticiler ilgilenecektir yine sanıyorum @serin_su842 hocam da ss'leri avukatına iletmiştir.Buradan tam halini paylaşmıyorum.

Kimse bu "çocuk"la alışveriş yapmasın 60 tl için başından, yaşından büyük işlere kalkışıyor. Ama altından kalkamayacak bu gidişle.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @serin_su842
J
3 yıl
Er

geçmiş olsun. rakam küçük olabilir ama yine de gerekli yerlere şikayet ediniz. geçenlerde adliyede bu tarz bir şikayetle boğuşan ergen ve babasını gördüm. kimse uğraşmaz diye ne koparırsak kâr gibi hareketlerle bir çok insanı dolandırıyorlar. ama aralarından sizin gibi böyle şikayet edenler olursa biraz önüne geçilir.



L
3 yıl
Er

hocam ailesine ulaşın anlatın durumu



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.