Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
220
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Samsung Galaxy Tab S7 Lite 5G ilk yüksek kaliteli görüntüsüyle karşımızda
M
3 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Samsung Galaxy Tab S7 Lite 5G ilk yüksek kaliteli görüntüsüyle karşımızda



Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Evan Blass, Samsung'un yeni ürünleriyle ilgili sızıntılarına devam ediyor. Blass kısa süre önce Galaxy Book Pro ve Galaxy Book Pro 360 dizüstü bilgisayar modellerinin görüntülerini yayınlamıştı. Şimdi de Galaxy Tab S7 Lite 5G'nin tasarımını açığa çıkardı.



Ayrıca Bkz.Samsung'un ay sonunda tanıtacağı yeni dizüstü bilgisayarlar ortaya çıktı



Yeni tablet görünüm olarak mevcut Galaxy Tab S7'ye çok benziyor. Metal gövde, ince çerçeveli geniş ekran, AKG stereo hoparlörler, USB-C bağlantı noktası ve S Pen kalemle gelecek. Kullanıcılar ekran kalemini tıpkı önceki modelde olduğu gibi tabletin arkasındaki manyetik bölüme tutturulabilecekler.



Samsung Galaxy Tab S7 Lite 5G ilk yüksek kaliteli görüntüsüyle karşımızda



Haziran ayında tanıtılması planlanıyor



Blass, yeni ürünle ilgili ayrıntıları açıklamadı ancak Galaxy Tab S7 Lite 5G'nin 12.4 inç LCD ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Ayrıca Qualcomm Snapdragon 750G işlemci, 4/6 GB RAM, 128 GB depolama alanı, 15W hızlı şarj destekli 7.000 mAh pil ve Android 11 tabanlı One UI 3.1 arayüzü de yine beklenen özellikler arasında.



Güney Koreli şirket yeni tabletini Wi-Fi ve Wi-Fi + 5G olmak üzere iki farklı versiyon şeklinde piyasaya sürecek. Samsung'un daha önce internete sızdırılan yol haritasına göre Galaxy Tab S7 Lite 5G, Haziran ayında tanıtılacak.




Kaynak:https://twitter.com/evleaks/status/1382623501606064128

 Haberi Portalda Gör

J
3 yıl
Yarbay

L
3 yıl
Yarbay

Kulaklık girişini kaldırmışlar demek ki en az 4000'e gelecek.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

H
3 yıl
Binbaşı

Pro'nun muadili değil zaten. Tab s7+ serisi onun muadili. Bu cihaz 8. nesil düz ipad'e karşı konumlandırılabilir.





Bu mesajda bahsedilenler: @joven
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.