Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
841
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TimeStope Airdrop Kore menşeili bulut madenciliği
Z
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Timestope da günde 1 kere sağ alttaki takvime tıklamanız gerekmektedir.Saat sınırlaması yok.Yeterki günü kaçırmayın.gün kaçırınca -3 puan ceza oluyor.score 0 olunca hesap iptal oluyor.1 time şuan 0,013 dolar değerinde.Günde 24 time üretiliyor.Güney koreden çıkmış.White paperı sağlam görünüyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.timestope&hl=en_US&gl=US
 
Witnessiz giriş yapılamıyor, witnessimi yazarsanız sevinirim.
 
Kripto para tarihi ve TİMESTOP işleyiş mekanizması ile ilgili tüm bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.
 
Kesin bir kazancı var mı gelecekte belli olur. Ama uygulama diğer uygulamalardaki gibi 24 saatte bir başlatmana gerek yok. Sadece her gün 1 kez tarihe tıklayıp 2 puan alabilirsin. Kullanımı çok basit at bir köşede dursun gelecekte değerlenirse çok güzel olur.




witness: zimilanga


< Resime gitmek için tıklayın >


witness: zimilanga



Z
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

witness: zimilanga



U
3 yıl
Çavuş

✅REFERANS (Davet) KODU: unsiii

Arkadaşlar uzun yazılarla istatistiklerle kafanızı karıştırmaya gerek yok kısaca anlatacağım. Pi Network telefondan günde bir defa girip kazanabileceğiniz kripto para olma yolunda ilerleyen bir uygulama çoğu kripto paranın ilk başlarda piyasaya çıkış şekli bu bitcoinde böyleydi şimdilik bir piyasa değeri yok ama beklenenden hızlı ve iyi ilerliyor ileride ne olacağı belli olmaz. Bitcoinin durumu ortada hepimizde aynı pişmanlık keşke var tekrar aynı durumu yaşamamak için deneyin derim bir kaybınız yok uygulama ücretsiz özel bir bilgi de istemiyor bu yıl içinde piyasaya açılıp işlem görmesi bekleniyor. Şu anda piyasada ismini duymadığınız yüzlerce kripto para var bana sorarsanız bunun avantajı bu şekilde kullanıcılarla büyümesi binlerce kullanıcısı olması ve daha piyasaya çıkmadan biliniyor olması. Referans ile kayıt olabiliyorsunuz (benim referans kodum: unsiii) hiç kimseyi eklemeseniz de kazanıyorsunuz fakat referans ile üye arttırırsanız daha fazla kazanırsınız şimdilik aklıma gelenler bunlar kafanıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz 🔥🔥🔥

✅REFERANS (Davet) KODU: unsiii

Ben ayrıca Bee Network ve Midoin diye başka uygulamaları da kullanıyorum aynı mantık bunlar da tavsiye ederim linkleri aşağıda 👇🏻 

7/24 Aktif 🔥🔥🔥

Yüksek Kazanç İçin👇🏻

✅Pi Network 💰
https://minepi.com/unsiii
Referans (Davet) Kodu: unsiii

✅Bee Network 🐝
https://bee.com/download
Referans (Davet) Kodu: unsiii

✅TimeStope 🐝
https://www.timestope.com/download
Witness: unsiii



Z
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

witness: zimilanga



C
3 yıl
Teğmen

Time stope Apple iOS uygulaması yok mu. Bende Apple store da bulamıyor programı?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.