Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
796
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turk telekoma numara taşımayla e-sim alınabiliyor mu?
K
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Vodafone'dan turk telekom faturasız hatta numara taşıma yapsak ücretsiz olarak e-sim alabiliyor muyuz? bayilerde mevcut mu? kapı kapı bayi dolaşmak istemiyorum.

Son dönemde taşıyan ve alan var mıdır? nedir durumlar?



P
3 yıl
Yarbay

Her bayide yok



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

F
3 yıl
Er

Anladığım kadarı ile ellerinde fiziksel basılı qr yok. Ben taşıma işlemi gerçekleştirdiğimde “ekrandan qr okutma işlemi gerekli.” şeklinde açıklama yaptılar. Ben de hattın henüz taşıma işleminin tamamlanmadığını, nasıl şu an e-sim aktive edeceğimizi sordum, taşıma işlemi sonrasında gelin yardımcı oluruz dediler. Sanırım bayi insiyatifinde bu durum ama gidip denemedim tekrar e-sim almayı. Ücret talep edebilirler, bayi ile görüşseniz daha iyi bu durumu hocam. Gitmeden direkt bayiyi arayıp bilgi alabilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
3 yıl
Teğmen

Evet bayilerde mevcut fakat her bayi bilmiyor, geçen gün hattımı taşımaya kalktım, imei kısmına fiziksel hattın kodunu yazmış sistem hata veriyor dedi, normal hat aldım. Bugün gidip başka bir bayiden e-sim'e geçiş yaptım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl
Yarbay

Ücret odediniz mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @recepasnn
R
3 yıl
Teğmen

genel merkez + 5 tane bayi gezdim, ücreti hiç sorgulamadım 25 tl ödedim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @A.R.E.S.
K
3 yıl
Onbaşı

İlk kez abone olacak ya da numaranızı taşıyacaksanız gerekli evraklar ve eSIM destekli cihazınız ile bayi lerimizi ziyaret edebilirsiniz. Bayiniz sisteminden abonelik işlemlerinizi başlatacaktır. İşlem sonunda bayinizin ekranında görünen QR kodu, telefonunuzun hücresel planlar bölümünden okutarak işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Bir alay andaval çalıştırıyorlar. Böyle bayi olsa direk bayi ve çalışan ismi ile şikayet ederim. Nasıl otobüs sürmeyi bilmeyen adama otobüs verilmiyor ise ne iş yaptığını bilmeyen adam o işi yapmamalı.




Bu mesajda bahsedilenler: @recepasnn
M
3 yıl
Yarbay

Taşıma tamamlanmasa bile esim profili eklenemiyor mu, yurt dışında yabancı bir operatörde gayet eklemiştim hat açılmadan önce...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @might be a coder or not
F
3 yıl
Er

Hocam gittiğim bayi bu konuda çok bilgi sahibi değildi malesef.




Bu mesajda bahsedilenler: @maaart
K
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Güncelleme.

Arkadaşlar bugün TT bayiye gittim ve numara taşımayla E-sim olarak taşıma işlemi yaptım. Bakalım 2-3 güne açılır büyük ihtimal. Öyle turkcell'in salakça uyguladığı e-sim gibi kart yok vs. demediler her şey bilgisayar üzerinden oldu. Ki zaten öyle olmalı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
3 yıl
Yarbay

Galaksinin kaliteli operatöründen beklenmedik davranışlar Hayırlısı olsun



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.