Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
2006
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Corsair icue 220t 3x120 argb fanli kasası 699 tl hb dip fiyat
C
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

https://www.hepsiburada.com/corsair-cc-9011190-ww-icue-220t-rgb-cam-on-panel-temperli-cam-yan-panel-mid-tower-bilgisayar-kasa-p-HBV00000WVCYX?magaza=Hepsiburada
Arkadaşlar kendim h500 argb almasaydim direkt alirdim uzun zamanlar 900 1000 lira arasında satıldı bence bu fiyata kaçmaz arka fani yok sanırım bir 3 lü set daha satmak istediklerinden, psu da yok bilginize.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
3 yıl
Yüzbaşı

beyazı yokmu bune kapkara



C
3 yıl
Yüzbaşı

fiyat efsane, dolar daha düşükken 700 küsüre vatandan aldığımı hatırlıyorum. kasadan çok memnunum. içindeki fanların ve fan rgb kontrolcü ayrı alınsa zaten bu fiyat yapıyor. hava akışı güzel, sadece uzun (çok uzun😁) ekran kartları sığmayabilir. beyazı toz tutar, siyahı da çok asil.



K
3 yıl
Çavuş

Dahili vertical holder yok ama fiyat iyi oda içindeki fanlar ve markadan dolayı



D
3 yıl
Yarbay

Airflow modeli değilse almadan önce baya bi düşünün derim, cam ön panele 50 tane de fan taksanız parmak kadar yerden hava almaya çalışacak.



S
3 yıl
Çavuş

Fiyat gayet iyiymiş. Ön panel açıklıgı da oldukça yeterli ve son derece şık. Yanlış yönlendirme yapmayın insanlara bilip bilmeden, zaten kasanın flow testleri de oldukça başarılı.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saglamsalassa -- 31 Mart 2021; 13:21:31 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.