Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1224
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Kürşat Ayvatoğlu hakkında
J
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bazı ak partili arkadaşlar adamın kokain çekmesi yüzünden linç edildiğini sanıyor. Yada işlerine böyle geldiği için konuşuyorlar. Biz adamın bu kadar serveti bu kadar kısa bir sürede nasıl edindiğini soruyoruz. Milyonluk arabada kokain çekebilecek kadar serveti , ak parti büro personeli sadece 4 yılda ulaşabiliyorsa gerisini düşünmek bile istemiyorum. Gözlerimizin içine baka baka vergilerimizi lüks hayatlarına akıtıyor şerefsizler.



Ortada çok güzel işleyen bir çark var.Bu tiplere giden paralar genelde, rüşvet veya ihale karşılığında alınan yüzdeler oluyor.babek zencani, Türkiyede 8.5 milyar dolar r&...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Tornado of Souls - 3 yıl +6
T
3 yıl
Yüzbaşı

Ortada çok güzel işleyen bir çark var.Bu tiplere giden paralar genelde, rüşvet veya ihale karşılığında alınan yüzdeler oluyor.babek zencani, Türkiyede 8.5 milyar dolar rüşvet dağıttı.Bu sadece bir kişinin dağıttığı rüşvet :)



W
3 yıl
Yarbay

mutlu azınlık..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.