Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
512
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Philips TV Tavsiyesi
D
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Uzun bir araştırma sonucu Philips marka ambilight destekli bir TV almaya karar verdim. Philips Hue kullanarak evde görsel sinema şöleni yaratmak istiyorum. Fakat hangi modelini almam gerektiği konusunda net karara varamadım. Genellikle karanlık ortamda dizi ve film izlemek için kullanacağım bir TV olacak.
58pus8505 modeli ile 65pus7805 arasında kaldım. Bütçe olarak 7000 TL üstüne çıkmak istemiyorum. Bu iki TV arasında en çok göze çarpan farklar 58 inç olan model Android işletim sistemini kullanırken 65 inç olan model saphi işletim sistemini kullanmakta ve 58 olan model VA panel 65 olan mod IPS panel. Genelde okuduğum yorumlar karanlık ortamda dizi film izlemek için VA panel almam gerektiği yönündeydi. Fakat 65 inç modele boyut olarak daha yakın hissediyorum kendimi. Siz değerli forum üyelerinin yorumlarını bekliyorum. Marka olarak Philips kesinleştirdim fakat model konusunda hala kararsızım.



P
3 yıl
Binbaşı

bence bir daha düşünün philips tv alirken.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

P
3 yıl
Teğmen

Hocam ben de aynı cikmazdayim. 58pus daha parlak göz alıcı, va panel ve android. 65pus daha mat ve daha büyük.... Benim aklım 65e gidiyor....
65pus ile lg65un7300 belki 65tu8000 arasındayım.... İPS, 7000 TL gibi........



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bir de bu modellere LG 70UN70706 ekleyip aklınızı tam karıştırın iyice çıkmaza girdim :D




Bu mesajda bahsedilenler: @pulashibee
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.