Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
810
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Klipsli Dambıl sorunsalı
A
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar vakalar yüksek salona gitmek istemiyorum. Dambıl seti almayı planlıyorum egcspor un https://www.ecgspor.com/ecgspor-65-kg-halter-dambil-seti-agirlik-seti şu ürününü.

Dambıllar klipsle kapatılıyor ama ben korkuyorum kayar açılır kafama düşer diye. Biraz daha para verip deltanın vidalı dönen dambıl setinden mi alsam ne dersiniz? Hangisi daha güvenilirdir?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Teğmen

Bence ucuz ürün almak uğruna riske girmeyin derim. ağırlık arttıkça kayma tehlikesi illa olacaktır, ben vidalı sistem kullanmama rağmen psikolojik olarak tedirgin oluyorum pullover vs yaparken. fiyatlar maalesef bu dönemde yüksek ama delta altis gibi markalar bu konuda iyi sayılabilen firmalar. paylaştığınız firmayla ilgili de olumsuz yorumlar az değil https://eksisozluk.com/ecg-spor--6414665



L
3 yıl
Teğmen

Hocam bahsettiğiniz üründen evde kullandım uzunca süre. Bende tedirgin oldum ama hiçte düşmedi açıkçası. Dumbell in en yatan olacak pozisyonu heralde pull over hareketidir. Takabildiğim kadar ağırlık taktım ama yine de hiç kaymadı. Alın diye bir önerim yok ama kayma ihtimali epey düşük, adamlar ona göre tasarlamışlar o klipsleri bilginiz olsun.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

R
3 yıl
Yüzbaşı

bende kullandım bu üründen. sıkıntı yaşamazsın.



S
3 yıl
Teğmen

ECGspor zaten adı çıkmış, kesinlike alış veriş yapılmaması gereken bir firma. Bunu bir kenara bırakırsak barı krom veya demir al vidalı, ağırlık plakalarını da ucuzundan al geç. 2.5 kilo içi demir tozu olan plaka da var, 10 kilo içi beton olan da. Ucuz denk getirdikçe almıştım eve. Tozlu olanlar bir süre sonra akıtmaya başlamıştı, etrafını yapıştırınca bir sorunu kalmadı. Çok paran yoksa olimpik plakaya fazla para vermeye gerek yok.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.