Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
646
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sıfır Dell G315, IPS Glow Sorunu
D
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

Pazar günü dolar uçuşa geçmeden önce trendyoldan 9250TL gibi bir rakama i7 10750h ve 1660ti ekran kartı dell g3 15 siparişi verdim, ben aldıktan sonra en ucuz yerde 10500 TL oldu. (Dell G315 6B750D5F16C)

Ürünü açtım ve 5dk içinde ips glow sorunu olduğunu fark ettim, windows vs. hiçbir şey kurmadım. Şu an ürünü satıcıya geri yollarsam adam parasını iade edip ürünü geri alır, değiştirmeye yanaşmaz.

Bu durumda DELL yetkili servisi ile mi iletişime geçmem en doğrusu olur. IPS glow sorunu olmayan sıfır bir laptop ile değişmesini istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.



D
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merak edenler olabilir, satıcı sadece iade alabileceğini, değişim için Dell ile görüşmem söyledi. Dell'e sorunu bildiren bir başvuru yaptım, olumlu dönerler ise değişim yaptıracağım, olumsuz olursa aman aman bir sorun yok, bu şekilde kullanacağım. Internette gördüğüm kadarı ile çok fazla marka ve çok çeşitli laptoplarda sıklıkla yaşanan bir sorunmuş.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.